Bokeh effekt a Google Fotókkal is

2018.06.22| Android Authority

A keresőóriás utólagos bokeh effektet fejleszt a Google Photos alkalmazáshoz, amely a mélységélesség és a háttér elmosását engedélyezi.

A Google Fotók legújabb verziójában bármilyen képet lehet utólagosan módosítani, hogy úgy tűnjön, eleve portré módban készült, bokeh effekttel. Napjainkban ez a fajta fotókészítés a legnépszerűbb az okostelefonok között, de nincs már szükség ehhez feltétlenül csúcsmobilra vagy ügyes kameraszoftverre.

Bokeh effekt a Google Fotókkal is

A Google Fotók frissítése után megtalálható lesz a bokeh a lehetőségek között, méghozzá több lépcsőben állítható elmosással. Az egyelőre nem tiszta, hogy a Google hogyan tervezi ezt megoldani. Az egyik lehetséges megoldás szerint csak a dual kamerával készített képek esetében bukkan elő a lehetőség, ugyanis ez esetben a másodlagos teleobjektív rögzíti az elmosáshoz szükséges mélységélesség információkat. Ezek után a Google kihasználhatja a gépi tanulást és már az egy kamerás fotókat is képes lenne szerkeszteni, hiszen erre a Google Pixel 2 is képek szintén a gépi tanulás és a szemantikus szegmentálás segítségével.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei