Jöhetnek a veszteségmentes fotók Androidra!

2013.11.19| Ars Technica

A Nokia után most a Google is azon dolgozik, hogy veszteségmentes, tehát RAW fotók készítésére alkalmas legyen az Android.

A Nokia után most a Google is azon dolgozik, hogy veszteségmentes, tehát RAW fotók készítésére alkalmas legyen az Android. A friss hírek szerint jelenleg zajlik a vadiúj kamera API fejlesztés, hogy megfelelő konkurenciája maradhasson fotózás terén is a Google rendszere a Windows Phone OS-nek. A publikus forráskód eredetileg még az Android 4.4 KitKat bejelentés előttre datálható, így később, maximálisan módosítható fotók készíthetők majd a telefonokkal RAW-ban. Kissé meglepő volt a Google Nexus 5 megjelenése, hiszen kamerában nem nyújt kiemelkedően jó tudást, holott kilenc hónapja még épp eme funkciót emelte ki Vic Gundotra, amiért érdemes várni. Feltehetően akkor még új gondolták, a RAW képrögzítést is tartalmazza majd funkciók terén a modell. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy a Sony QX10 és a Sony QX100 támogatja majd az új szabványt, ezek a japán gyártó mobilra csatolható kamerái. Kíváncsian várjuk a bejelentést!

Jöhetnek a veszteségmentes fotók Androidra!Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei