Az ügyfél-elégedettségi felmérés szerint a Samsung nagyszerű - de az Apple jobb

2023.05.17| Android Authority

Tavaly a Samsung és az Apple pontosan egyforma pontszámot ért el. Idén már nem.

Az Amerikai Ügyfélelégedettségi Index (ACSI) minden évben kiad egy jelentést, amely az Egyesült Államok legjobb okostelefonjairól alkotott véleményeket veszi körül. Tavaly azt láttuk, hogy az amerikaiak véleménye a Samsungról és az Apple-ről nagyjából megegyezett. Mindkét vállalat 80/100-as pontszámot kapott.

Az ACSI 2022-2023-as jelentése azonban másról árulkodik. Úgy tűnik, hogy az amerikai fogyasztók szerint az Apple valamivel jobban teljesít, mivel pontszáma 81/100-ra emelkedett. A Samsung sajnos nem tudott ugyanennyit javítani, így megrekedt a tavalyi pontszámánál. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan a fogyasztók körében az Apple iránti elégedettség erősebb, mint a Samsungé, legalábbis az Egyesült Államokban.

Az ügyfél-elégedettségi felmérés szerint a Samsung nagyszerű - de az Apple jobb

Az eredményekhez az ACSI 15.881 véletlenszerűen kiválasztott vásárlót kérdezett meg, akiket 2022 áprilisa és 2023 márciusa között e-mailben kerestek meg.

Érdekes módon a Google ugyanazt a növekedést érte el, mint az Apple. Tavaly a Google 77/100-as pontszámmal rendelkezett, de ezt idén 78/100-ra tudta növelni. Elméletileg, ha a Google ezt tartani tudja, akkor jövőre vagy az azt követő évben akár a Samsunghoz is felzárkózhat.

Eközben a Motorola idén jelentősen visszaesett, akárcsak a "Minden más" kategória. Ez utóbbi kategóriába a kisebb amerikai játékosok tartoznak, köztük a OnePlus, a TCL, a Nokia stb.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az ügyfél-elégedettségi felmérés szerint a Samsung nagyszerű - de az Apple jobb

Az ACSI 2022-2023-as jelentésében az eredmények először mutatják azt is, hogy az 5G-s okostelefonokkal való elégedettség magasabb, mint a nem-5G-s telefonokkal, előbbiek esetében 80/100, utóbbiaknál 72/100 a pontszám. Ennek van értelme, hiszen az amerikaiak által vásárolt telefonok többsége ekkor már 5G-képes lesz.

A teljes jelentés megtekinthető az ACSI weboldalán, bár a megtekintéséhez regisztrációra van szükség.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei