Jobban megy az iPhone 7, mint a 8

2017.11.10| GSM Arena

Érdekes felmérést készített a Canalys, melyből kiderül, melyik iPhone mennyire megy éppen.

Az Apple először az iPhone 6 Plus-szal mutatott be nagyobb méretű okostelefont is a megszokott, 4.7 colos, kisebb modell mellé, azonban csak idén, az Apple iPhone 8 Plus megjelenésével érte el a gyártó azt, hogy már jobban fogy a méretesebb változat, mint a kisebb. 2017 harmadik negyedévében valóban kevesebb Apple iPhone 8 fogyott, mint iPhone 8 Plus. Ennek ellenére még mindig a régebbi telefonok kelendően, az Apple iPhone 7-ből ugyanis 13 millió példány fogyott, ezt követi az Apple iPhone 6s.

Meglepő, de az újabb modellek iránti kereslet idén alacsonyabb volt, mint tavaly, iPhone 8 és 8 Plusban 11.8 millió darab talált gazdára, nagy az eltérés az iPhone 7 és 7 Plus 14 milliós össz eladásához képest az első negyedévben. A Plus modelleket egyébként az Apple nagyobb darabszámban is gyártotta és szállította.

Jobban megy az iPhone 7, mint a 8

A Canalys szerint az iPhone 7 iránti érdeklődés az Apple iPhone 8 megjelenésének és az emiatti árcsökkenésnek köszönhető. Ha a gyártókat vesszük sorra, elég egyértelmű a helyzet, a Samsung vezet a legtöbb leszállított telefonnal, ezzel együtt az egyik legjobb a növekedésben is, de csak a Xiaomi és a Huawei után, a kínaiak ugyanis brutálisan terjeszkednek és növekednek.

A dél-koreai gyártónak sokat számított a Samsung Galaxy S8 és S8+ megjelenése, valamint hogy az igen elérhető árú Galaxy J szériát a méretes, indiai piacra is bevezette. A Samsung Galaxy Note 8-ból már most 4.4 millió darabot szállított a cég, ez pedig arra mutat, hogy a robbanó és kigyulladó Note 7 fiaskója nem annyira viselte meg a rajongókat.

Jobban megy az iPhone 7, mint a 8

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei