Lélektani határ fölött az iPhone 8 ára?

2017.08.14| PhoneArena
Címkék:

iphone 8

,

apple

,

iphone 7


A felmérések szerint csak nagyon kevés jelenlegi iPhone tulaj fizetne többet ezer dollárnál a különleges Apple mobilért.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

OLED kijelzőt, 3D-s szenzort és több kamerát kaphat a hagyományosabb kinézetű tesóknál, ám a legfőbb vonzerő mégis a különleges, jubileumi kiadás lehet az Apple iPhone 8 kapcsán, amely egyelőre még nem kapott hivatalos árcédulát. Az előzetes becslések és pletykák szerint ugyanakkor várhatóan 1000-1200 dolláros áron kerülhet forgalomba az Apple iPhone 7-től függetlenül érkező új készülék, amelynek ára így - valószínűleg - átlép egy fontos lélektani határt. Legalábbis erre jutott a Barclays felmérése, ami szerint a vásárlók mindössze 11%-a adna ezer dollárnál többet a mobilért, és ez ugyan valamivel magasabb a jelenlegi iPhone tulajdonosok között, de még az itt mért 18% sem nevezhető túlságosan magas számnak. Ezek alapján pedig meglehet, hogy az Apple ezúttal valóban átlép egy lélektani határt, és hiába a különleges alkalom, illetve a számtalan extra, az almás mobil iránt rajongók többsége ennyi pénzt már nem hajlandó áldozni a készülékre.

Igaz, maga az Apple sem tervezi, hogy "tömegtermék" legyen az Apple iPhone 8-ból, legalábbis az elemzések szerint a megjelenéskor várhatóan csak 2-4 millió mobil kerül bolti forgalomba, ám még így is kérdéses, hogyha igaz az ezer dollár fölötti ár, akkor vajon lesz-e elég vásárló a különleges kiadásra.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei