Az első hivatalos Galaxy S21 sajtófotó

2020.12.16| Phone Arena

Először kaptunk hivatalosnak látszó sajtóképet a Samsung Galaxy S21 okostelefonról, amely hamarosan bemutatkozik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Rengeteg friss hír érkezik szinte naponta a Samsung Galaxy S21 család tagjairól, ezúttal a megbízható Evan Blass osztott meg egy képet és egyben ez lett az első hivatalosnak számító sajtómegjelenés is róla.

Az alábbi kép teljes egészében alátámasztja a legújabb jelentéseket az alap Galaxy S21 modell lapos kijelzőjéről. Ez az első alkalom, hogy 2019-es a Samsung Galaxy S10e óta sík képernyőt kapott az egyik mainstream zászlóshajó.

Az első hivatalos Galaxy S21 sajtófotó

Kamera lyukat és vékony keretet kapott a telefon, ám a korábbi pletykák ellenére kiderült, hogy a 6,2 hüvelykes Galaxy S21 nem kínál egységes kereteket, ami csalódást okozhat a hűséges rajongóknak. Ugyanez a kialakítás várható a Galaxy S21+ esetében is, amely a hírek szerint minden szempontból azonos az S21-gyel, kivéve a nagyobb, 6,7 colos kijelzőt és néhány belső specifikációt, például az akkumulátort és a RAM-ot. A Galaxy S21 Ultra viszont a fentiektől eltérő verziót fog használni. A legfontosabb különbségek hosszabb, 6,8 hüvelykes átló és az edge kialakítás.

Bár a most kapott fotó nem mutat sokat a Galaxy S21 hátlapjáról és a keret kialakításáról, ennek ellenére jobb oldalt látható a hangerő-szabályzó gomb párosa és a bekapcsológomb is. Az előlapi beszéd hangszóró nagy eséllyel a sztereó kialakítás egy egységeként is funkcionál majd.

Az első hivatalos Galaxy S21 sajtófotó

A Galaxy S21 és S21+ esetében a fényképezőgép különleges, lehajló kialakítású betétjébe egy 12 megapixeles fő kamera, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű optika és egy 64 megapixeles teleobjektív tartozik, amely 3x hibrid zoomra képes.

A Samsung sokkal lenyűgözőbb kamera összeállítást tervez az S21 Ultra számára. A zoomrendszer lesz a készülék csúcspontja a 10 megapixeles, 3x zoom kamerának és a 10 megapixeles, 10x periszkóp zoom érzékelőnek köszönhetően. Ezek mellett egy 12 megapixeles ultraszéles kamera és továbbfejlesztett 108 megapixeles fő kamera, valamint lézeres autofókusz dolgozik a jobb fotók érdekében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei