Az Apple módosít az iPhone 16 Pro-n, hogy felzárkózzon a Samsunghoz

2023.05.30| Phone Arena

Az Apple óvatos megközelítést alkalmaz, amikor új alkatrészekre való átállásról van szó, és szereti az utolsó csepp teljesítményt is kipréselni a meglévő hardverből, mielőtt új technológiákat alkalmazna.

A csúcskategóriás telefonjainak képernyőméretei nem változtak a 2020-as Apple iPhone 12 óta. Jövőre várhatóan nagyobb kijelzőket láthatunk majd az iPhone 16 Pro és Pro Max készülékeken. A Bloomberg újságírója, Mark Gurman elmagyarázza, miért döntött a vállalat a képernyőméret növelése mellett.

Gurman megerősített egy korábbi jelentést, amely szerint a jövő évi Pro és Pro Max modellek valamivel nagyobbak lesznek, mint a meglévő változatok, a 6,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPhone 14 Pro és a 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPhone 14 Pro Max.

Gurman nem említette a pontos specifikációkat, és csak annyit árult el, hogy a méret "néhány tized hüvelykkel fog növekedni átlósan", de a megbízható elemző, Ross Young néhány nappal ezelőtt azt mondta, hogy az iPhone 16 Pro 6,2 hüvelykes, a Pro Max pedig 6,8 hüvelykes képernyővel fog rendelkezni. Azt is mondta, hogy a képarány kissé megnőne.

Amikor egy olvasó megkérdezte, hogy mi az oka a méretnövekedésnek, Gurman azt válaszolta, hogy ezzel közelebb kerülnének a Samsung prémium kategóriás hagyományos telefonjaihoz, valószínűleg a Galaxy S23 Ultra-ra utalva, amely 6,8 hüvelykes képernyőt hintázik, és a Galaxy S23 Plus-ra, amely 6,6 hüvelykes panellel érkezik.

Az Apple módosít az iPhone 16 Pro-n, hogy felzárkózzon a Samsunghoz

És nem csak arról van szó, hogy a Samsung legjobb telefonjaihoz szeretné a specifikációt közelebb hozni.. A jelenlegi modellekben egyszerűen nincs elég hely a jobb alkatrészek számára.

Nemrég egy pletyka szerint az Apple változtatásokat eszközöl az iPhone 15 Pro Max kamera elrendezésén, hogy az új periszkóplencse elférjen benne. Az alkatrészek átmozgatásával azonban nem lehet helyet teremteni az új teleobjektívnek az iPhone 15 Pro-ban. A kamerák mellett a nagyobb telefonok nagyobb akkumulátorokat is lehetővé tennének.

Bár az iPhone 14 sorozat jobban teljesít, mint az iPhone 13 család, nem volt éppen úttörő frissítés, és egy jelentés szerint a fogyasztók szerint ez volt a legnagyobb csalódást okozó modell az iPhone 5 óta.

Ugyanakkor egyre több Android-felhasználó vált át iPhone-ra, így az Apple-nek itt a lehetőség, hogy még több embert rávegyen a váltásra azzal, hogy olyan funkciókat kínál, amelyek a legjobb Android-telefonokat teszik izgalmassá.

Egy nemrégiben megjelent jelentés arról is szólt, hogy egy nagyobb érzékelőt, amelyről korábban azt hitték, hogy az iPhone 15 Pro Maxba szánták, valójában az iPhone 16 Pro Maxba szánnak. A nagyobb képernyő, a nagyobb akkumulátor és az új kamera biztosan több embert csábítana arra, hogy lemondjon az Androidról, hacsak a Samsung nem rukkol elő valami újdonsággal, amit, mint tudjuk, mindig megtesz.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei