Áprilisban indul a Huawei HarmonyOS

2021.03.30| GSM Arena
Címkék:

HarmonyOS

,

p50

,

Huawei P50


A HarmonyOS hivatalosan áprilisban indul útjára, a Huawei Mate X2 kapja meg elsőként.

A Huawei a hónap elején elkezdte tesztelni a HarmonyOS harmadik béta verzióját és útban van még egy. Ez a hamarosan megjelenő verzió március 31-én érkezik, ez lesz a végső béta. A vállalat bejelentette, hogy stabil kiadás 2021. áprilisban várható és hogy az összecsukható Huawei Mate X2 lesz az első telefon, amely frissítésként megkapja. A telefon Android 10-gyel indult, de hamarosan már az új rendszert futtatja és várhatóan sok más eszköz is követi. A Mate X2 után a Mate 40 és a P40 széria kapja meg az update-et.

Áprilisban indul a Huawei HarmonyOS

A várakozások szerint a Huawei P50 telefonok kapják elsőként, már gyárilag a HarmonyOS-t. Bár hivatalosan soha nem erősítették meg, az új zászlóshajókat eredetileg márciusi bemutatással tervezték. A P50 sorozat legfrissebb információja azonban az, hogy a bejelentést májusra tolják. Mire megérkeznek a P50-esek, a HarmonyOS már egy-két hónapja piacon lesz.

Áprilisban indul a Huawei HarmonyOS

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A P50 sorozatról szólva: @HoilNDI közzétette a vanilla Huawei P50 render képét (a P50 Pro+ után). A képek kamera triót mutattak a hátlapon 3D ToF érzékelővel és vakuval, jellegzetes kialakításban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei