Xiaomi vezetéknélküli fülhallgató korrekt áron (x)

2019.05.08
Címkék:

xiami

,

redmi

,

airdots

,

tomtop


Jelenleg az AirDots a legolcsóbb vezetéknélküli headset a piacon.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Xiaomi vezetéknélküli fülhallgatója mindössze csak 4,1 grammot nyom, így kényelmes viselési élményt nyújt. Az Apple AirPod-okkal és a hasonló kialakítású fülhallgatókkal ellentétben sokkal kompaktabbak és előnyösebb például sportoláshoz, mivel nincsenek a fülből kiálló részek. 

A két fülhallgató valamint a telefon közötti kommunkációért Bluetooth 5.0 felel. A Xiaomi Mi AirDots-okhoz hasonlóan a Redmi AirDots automatikusan csatlakozik a telefonkészülékhez, amikor a tartódobozából kivesszük és automatikusan kikapcsol, ha visszahelyezzük. A Redmi AirDots oldalán egy többfunkciós fizikai gombot találunk, segítségvel egy kattintással megváltoztathatjuk a zeneszámokat, duplán kattintással pedig számos funkciót indíthatunk el, mint például a Siri-t vagy a Google Assistant-ot. Az érintésvezérlésű gombokkal összehasonlítva a fizikai gombbal elkerülhető a véletlen érintést.


Az akkumulátor élettartama a vezetéknélküli fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője, mivel meghatározza, hogy mennyi ideig leszünk képesek használni a fülhallgatót. 40mAh akkumulátorral van felszerelve, és a vállalat szerint a fülhallgató akár négy órát is kibír sztereó üzemmódban valamint legfeljebb öt órát monó módban (ha csak egy fülhallgatót használunk). A fülhallgató feltöltése 0%-ról körülbelül 90 percet vesz igénybe. Tartozáka egy 300mAh-es töltődoboz, ami a fülhallgató töltéséhez szükséges valamint powerbankként is használhatjuk a headsethez.

Az AirDots legnyilvánvalóbb előnye az ára. A Tomtop oldal egy 41%-os akciót hirdet, így mindössze 8.000 forintért megvásáolrhatjuk.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.