Vérnyomás- és véroxigénmérő egy 6 ezer forintos órában?

2022.03.22| (x)
Címkék:

Cafago

,

Lokmat Ocean 2


A cég tavaly év végén mutatta be legújabb okosóráját, amit Lokmat Ocean 2 névre keresztelt. Most akciós áron érhető el.

Amint a fenti képen is látható, az új Ocean 2 okosóra elég egyedi négyzet alakú designt kapott, mérete 39×38,5×11,5 mm, súlya körülbelül 33 gramm, így igazán könnyűnek számít. A készülék hátoldala tipikus konfigurációt kapott - mágneses érintkezők találhatók rajta a töltéshez és a pulzusmérő szenzor is ide került.

 

A test PC műanyagból készült ABS anyaggal, míg a szíj szilikon. A Lokmat Ocean 2 0,96 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkezik, 128×64 pixeles felbontással. Az eszköz számos óralapot is kínál, és fekete, zöld, valamint narancssárga színben kapható.

 

A Lokmat Ocean 2 úgynevezett "Life waterproof", vagyis cseppálló okosóra, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselhető, de pl. úszás során már nem használható. A készülék pulzusmérővel rendelkezik, amely 24 órán keresztül gyűjti a pulzus adatokat, ezen kívül az alvásfigyelés és lépésszámlálás is elérhető opciók.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A fent említett funkciókon kívül az Ocean 2 okosóra 6 sportolási módot is kínál, beleértve a futást, kerékpározást, tollaslabdát, ugrást, teniszezést és ping-pongot. További funkciók a gyártó szerint a vérnyomásmérő, a véroxigénszint-mérő, a fáradtság elleni védelem, a hívás- és üzenetemlékeztető, az elvesztésgátló, az időzítő, a stopper, Bluetooth stb. A hordható kütyü 100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, 5 napos készenléti idővel.

A készülék elég egyszerű, de ehhez igazodik az ára is. Jelenleg a Cafago-n akcióban mindössze 15.8 euróért, azaz kb. 5.900 forintért megkapható. Ez igazán jó ár, ami már tartalmazza az ÁFA-t is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.