Újból nagyon olcsó fülhallgatót találtunk

2022.03.18
Címkék:

Cafago


A Cafagonál most akciósan 5 ezer forint körüli áron elvihető a Lenovo XT89 TWS készülék

Az elmúlt időszakban több fülhallgatót bemutattunk már. Ezek sorába jól beleillik a Lenovo XT89 TWS fülhallgató mely, most akciósan 5 ezer forint körüli áron meg is kapható, ami egy igazán izgalmas lehetőség.

 

A piaci trendeket követve a Lenovo XT89-es fülhallgatója Bluetooth 5.0 chipet kapott, amely 10 méteres átviteli távolságot tesz lehetővé. A készülék megerősített zajszűrést kapott, ami manapság már egy megszokott követelmény.

 

A fülhallgató önmagában 40mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, a tok akkumulátora pedig 300mAh kapacitású, ami csak körülbelül 90 percet vesz igénybe a tok teljes feltöltéséhez. A brossúra alapján az eszköz 3,5 óra játékidőt tesz lehetővé. A Lenovo XT89 ellenáll az izzadságnak és az esőcseppeknek, mivel IPX5 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A készülék egy fülés és két füles módban is működik, sőt a két eszközt akár más-más eszközhöz is hozzá lehet kapcsolni. Az eszköz Android és iOS készülékekkel is kompatibilis.

 

A Cafago ajánlatai között megtalálhatod a Lenovo XT89 TWS fülhallgatót most 58%-os kedvezménnyel, mindössze 13,94 euróért (kb. 5000 forintért) meg lehet kapni! Az ár tartalmazza az ÁFA-t és az ingyenes szállítást is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.