Új olcsó Samsung érkezik: Galaxy F23

2022.03.08| SamMobile
Címkék:

Samsung Galaxy F23


A Samsung március 8-án dobja piacra az olcsó Galaxy F23-t. A cég ezzel a telefonnal akarja visszahódítani az indiai piacot.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A korábbi kiszivárogtatások által már jelentek meg képek, adatok a specifikációiról és még a kezdeti áráról is, de most már a valós képek is elérhetőek a megfizethető 5G okostelefonról.

 

A Galaxy F23 potenciálisan felrázhatja a középkategóriás 5G okostelefonok piacát Indiában

A Samsung Galaxy F23 alig több, mint egy Galaxy M23 más betűvel, nem meglepő, hogy mindkét telefon egyforma. Hátul három, függőlegesen elhelyezett kameraérzékelőt láthatunk, hasonlóan ahhoz, amit a felsőbb kategóriás Samsung telefonoknál láthattunk. Állítólag egy 50 MP-es elsődleges érzékelőt, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű objektívet és egy 2 MP-es makróérzékelőt tartalmaz.

 

 

Az előlapon vízcsepp stílusú bevágás található a Galaxy F23 szelfi kamerájának. A 6,5 hüvelykes FHD+ IPS LCD képernyő 60 Hz-en frissül, ami jelentős visszalépés a Galaxy F22 90 Hz-es Super AMOLED paneljéhez képest. A motorháztető alatti frissítések egy része azonban indokolja a gyengébb képernyőt.

 

A Galaxy F23 lesz az egyik első 20 000 Rs alatti (kb 95e Ft) okostelefon, amely 5G-kompatibilis Qualcomm Snapdragon 750G SoC-t tartalmaz. A további specifikációk közé tartozik a 6000 mAh-s akkumulátor, amely támogatja a 25 W-os gyorstöltést, valamint az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő. Lehetséges, hogy a Samsung ezzel a telefonnal akarja visszahódítani az indiai piacot. Kíváncsian várjuk, hogyan fog sikerülni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.