Új, még okosabb Garmin aktivitás mérő érkezett

2016.05.18| Phone Arena

A Garmin bemutatta legújabb activity tracker készülékét, a GPS alapú Garmin Vivosmart HT Plust.

A Garmin mindig is híres volt kiváló fitnesz tracker modelljeiről, azonban ahogy nő a hordozható kütyük piaca, úgy próbál ő is egyre nagyobb szeletet kihasítani magának. Az új modellek között az egyik legjobb lehet a Garmin VivoSmart HR, ennek továbbfejlesztett, immár GPS alapú változatát mutatjuk most be. A diszkrét fitnesz karkötő beépített GPS vevőjének köszönhetően még pontosabb. A beépített, virtuális pacernek köszönhetően a felhasználót a Vivosmart HR+ ösztönzi arra, hogy lépést tartson egy előre meghatározott tervvel, valamint nem hagyták ki az automatikus kör és szünet funkciót sem. Egy másik remek opció a Move IQ, mely automatikusan érzékeli az aktivitást és az edzést.

Akárcsak elődje, a Vivosmart HR+ is egy colos, mindig aktív kijelzőt kapott, mely mutatja az elégetett kalóriát, a megtett lépést, a lépcsőzést, az aktivitás intenzitását, a telefonról kapott értesítéseket, irányítható vele a zene, kérhető emlékeztető a mozgásra, stb. Jó hír, hogy akár folyamatos pulzusmérésre is használható. Egy feltöltéssel nagyjából öt napig bírja a Vivosmart HR+, folyamatos GPS használat esetén pedig nyolc óra az üzemideje. A karpánthoz elérhető a Garmin Connect app iOS és Android rendszerre egyaránt. A Garmin Vivosmart HR+ elérhető fekete, lila és kék színekben pár hét múlva, mintegy 220 dolláros áron. A már említett, GPS nélküli változat továbbra is megtalálható, ám jóval kedvezőbb, 150 dolláros árat kell érte kifizetni.



 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.