Új funkciók a MIUI 14-ben

2022.07.27| Xiaomi Today
Címkék:

MIUI14


A MIUI 14 most kiszivárgott képernyőképei új, főként hasznos funkciókat mutatnak.

A MIUI 14 új képernyőképei keringenek az interneten, bemutatva a közelgő frissítéseket és változásokat. A Xiaomi az új operációs rendszert az Android 13-ra fogja alapozni. Ezek a 22.7.19-es verziót mutató képek, amelyek a dátum alapú verziót mutatják.

Mostantól lesz egy szövegfelismerő funkció a Galéria alkalmazáshoz. Másolhat szöveget a dokumentumok részeiről. Egy másik új funkció a régi fényképek egy adott napon történő bemutatására a Galéria „Ezen a napon” lehetősége.

A hamarosan megjelenő verzió, az Android 13-on alapuló MIUI 14 csalás elleni védelemmel is rendelkezik majd a gyanús hívások, üzenetek és alkalmazások ellen. Audio szempontból is a legújabb, Bluetooth LE Audio is támogatást élvez, amely kiváló minőségű kodeket kínál az Auracast élő közvetítéseivel. Sőt, az intelligens eszköz képes FM rádióállomások futtatására és több fejhallgató támogatására is.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Két TWS fülhallgató is csatlakoztatható a Multi-Stream segítségével. Hangot küld az alapértelmezetten csatlakoztatott vezeték nélküli fülhallgatóknak, amelyek csatlakoznak a többi fülhallgatóhoz.

A Xiaominál elég nagy értesítési zavarok megszüntetése érdekében az operációs rendszer új verziója tartalmaz néhány frissítést. Az alkalmazás órájának új felhasználói felülete is látható a MIUI 14 kiszivárgott képeken. A MyDrivers szerint a MIUI13-ról közvetlen frissítésre kerül sor az új 14-es verzióra.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.