Tepsi mobil kell? Tessék!

2015.12.21| FoneArena

A kínai ZTE bemutatta a méretes, hat colos Axon MAX okostelefont.

Az igazán nem vethető a gyártó szemére, hogy nem szeretne lépést tartani a konkurenciával, elég ehhez az Európában kevésbé ismert ZTE Axon családot megézni közelebbről. Mind erős hardverrel, prémium anyagokból készült. A legújabb modell a ZTE Axon Elite, a ZTE Axon Lux, valamint a ZTE Axon Pro után a ZTE Axon MAX, amely hat col képátlóval, valamint full HD felbontással jelent meg. Természetesen követve a család „vérvonalát”, ez a készülék is prémium minőséget sugároz, melyre ráerősít a vékony, 7.5 mm-es burkolat, valamint az alumínium-titán készülékház is.

Az Axon MAX-ba az új középkategóriás, ám nyolcmagos, 1.5 gigahertzes Snapdragon 617 processzor, Adreno 405 grafikus gyorsító, valamint 3 gigabájt RAM, 32 gigabájt, bővíthető tárhely került. A modell hibrid dual SIM-es tehát vagy két SIM kártyát tud kezelni vagy pedig ha bővíteni szeretnénk, az egyik SIM microSD bővítő helyként funkcionál, (nano + nano / microSD). A hátlapi kamera 16 megapixeles fotók készítésére használható f/1.9 rekesszel, ebben nyújt segítséget a fázisérzékelő autofókusz, az előlapi pedig egy 13 megapixeles szelfi szenzor.

A ZTE Axon MAX érdekessége az átlagosnál nagyobb kapacitású, 4140 mAh-s akkumulátor, amely támogatja a Qualcomm Quick Charge 2.0 szabványt, így nulláról hatvan százalékra mindössze harminc perc alatt képes feltölteni a telepet. További különlegesség még a C típusú USB port és az AK4961, 24 bites ADC jelenléte, ez utóbbi az igazán minőségi zenehallgatásban lesz a felhasználók segítségére. Nem maradhatott ki az Axon MAX-ból természetesen a hátlapi ujjlenyomat-olvasó sem, ahogy a Bluetooth 4.1, a GPS, valamint az LTE hálózati támogatás sem. A gyárilag Android 5.1 Lollipop rendszert futtató telefon Kínában átszámítva mintegy 431 dollárba kerül, azonban csak arany színben érhető el. Arra vonatkozóan egyelőre nem adott hírt a ZTE, hogy ezt a modellt más országban is elérhetővé teszik-e a későbbiekben vagy sem.



 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.