Szenteste mutat be telefont a Xiaomi

2018.12.11| Playful Droid
Címkék:

Xiaomi

,

Pocophone F1

,

Play


A Xiaomi december 24-re időzített egy új készülék bejelentést.

Alig egy héttel azután, hogy a kínai gyártó alapítója elárulta, érkezőben egy 48 megapixeles kamerával ellátott okostelefon, újabb érdekes részletre derült fény, új Xiaomi Play mobil is napvilágra kerül, méghozzá december 24-én.

A hírek szokás szerint a kínai Twitterről, la Weiboról érkeztek, egy ottani felhasználó posztolása szerint december 17-26 között kerül megrendezésre a bemutató, a legesélyesebb pedig szenteste napja. Az új modell neve Xiaomi Play lesz, így nagy eséllyel főként a fiatalokat célzó telefonról lesz szó erős hardverrel az ezt igénylő mobilos játékokhoz.

Ezzel a Xiaomi Play – amely először csak egy telefon lesz, ám később családdá nőheti ki magát – lehet a közvetlen válasz a Honor Playre, amely a konkurencia olcsó, játékra kihegyezett telefonja, hiszen emellett nem rúghat labdába a jóval erősebb, ám drágább Xiaomi Black Shark. Néhány kínai forrás szerint egyszerűen a Pocophone F1 kerül kiadásra, a Snapdragon 845 csúcs chipsettel ellátott, ultra olcsó okostelefonból világszerte hétszázezer példány talált már gazdára az utóbbi három hónapban.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.