Okoskamera - 61 százalékos kedvezménnyel

2019.08.31

A baba és állatfigyelő funkcióval is rendelkező Xiaomi okoskamera minimális fényviszonyok mellett is színes képet közvetít.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Kisgyermekek és szobaállatok felügyelete mellé is ideális választás a Xiaomi IMILAB okoskamerája, ami nem csak kiváló képminőségével, hanem hasznos szoftveres funkcióival is kiemelkedőt nyújt ár-érték arányban. Az IMILAB nemzetközi verziója képes 360 fokban rotálni és 1080p-s képminőségben közvetíteni, hogy mi történik a házban, sőt igény szerint rögzíteni is tudja a videókat. Ez utóbbihoz háromféle megoldást is kínál, így rajtunk múlik, hogy a felhőbe, MicroTF kártyára, vagy éppen NAS tárolóba küldjük az anyagokat.

A Xiaomi okoskamerája azonban nevéhez méltón ennél többet is ad, képes például automatikusan jelezni, ha ember tűnik fel a képen, de ha beállítjuk, riaszt, mikor babasírást érzékel. Ráadásul nem csak nappal, hiszen fejlett optikájának köszönhetően remekül lát éjszaka is, és a night vision mód mellett jó minőségű színes képeket továbbít, ha legalább egy minimális világításról gondoskodunk.

A  Xiaomi IMILAB global verziója jelenleg 61%-os kedvezménnyel, 30,96 euróért vásárolható meg a Cafago webshopjából, ráadásul a szállítás is ingyenes és sem vámot, sem áfát nem kell utána fizetni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.