Okos, automata képszerkesztő érkezik több Galaxy modellre

2023.04.25| SamMobile

A Samsung AI-alapú Galaxy Enhance-X képszerkesztő alkalmazása már elérhető a Galaxy S23-hoz is.

A Samsung hivatalosan is elérhetővé tette képszerkesztő alkalmazását, a Galaxy Enhance-X-et a Galaxy S23-ra. A dolog pikantériája, hogy az app tavaly jelent meg a Galaxy S22 szériával, ám azóta nem kompatibilis velük, ezt állítólag júliusban javítja a cég. A program később várhatóan elérhető lesz a Galaxy S21 családra és megjelölt Galaxy A modellekre is.

Ez egy AI-alapú képszerkesztő alkalmazás a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékekhez, és egyszerű módot kínál a képek tökéletlenségeinek javítására. Egyetlen érintéssel állítható a fényerő, az élesség, a HDR és a színek, vagy bármelyik kép arcvonásai.

A tavaly bemutatott Galaxy Enhance-X alkalmazás jelenleg letölthető a Galaxy Store-on keresztül. A fájl mérete körülbelül 85 MB, a kezdeti verziója pedig az 1.0.55. A vállalat megemlítette, hogy az alkalmazás hamarosan megjelenik a Galaxy S22 sorozathoz is. A jövőben több telefon is támogatott lesz.

A Galaxy Enhance-X alkalmazás a "Magic" gombon keresztül egy egyszerű koppintással kínál javító funkciót. Ez hasonló a Photo Remastering funkcióhoz, amely már jelen van a gyári Galéria alkalmazásban. Ez a funkció elemzi a képet, és kijavítja az elmosódással, zajjal és részletvesztéssel kapcsolatos problémákat. Ezután olyan különálló funkciókat használhat, mint a Világosítás, Arc, Elmosódás javítása, Objektívtorzítás javítása, Moire javítása, HDR, Portré, Tükröződés eltávolítása, Árnyékok eltávolítása és Élesítés.

Az Arc rész ezután további beállításokat kínál, mint például a bőr simasága, a színtónus, az állkapocsvonal és a szem mérete. Az alkalmazás Portré funkciója különböző szinteket kínál a háttér elmosódása hatáshoz és különböző háttér elmosódási stílusokat.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.