Nézd meg itt az új iPad minit!

2021.08.25| GsmArena
Címkék:

Apple

,

iPad mini


Kiderült a hamarosan bemutatásra kerülő Apple iPad mini színválasztéka és a legfontosabb specifikációi is.

Már egy ideje pletykálják, hogy az Apple egy teljesen újragondolt iPad minin dolgozik. A hatodik generációs mini vélhetően az év vége felé, a negyedik negyedévben fog megjelenni, az iPhone 13 szériával egyidőben. A Michael Ma által tervezett készüléket már szemügyre is vehetjük, valamint a legfontosabb specifikációit is megismerhetjük.

A hamarosan érkező iPad mini lényegében a negyedik generációs iPad Air kompaktabb változata lesz egy 8,4 hüvelykes Liquid Retina kijelzővel és 60Hz-es frissítési gyakorisággal. Az eszköz 206×138×6,1 mm nagyságú lesz, szürke, ezüst, rose gold, zöld és kék színben lehet majd megvásárolni.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Várhatóan az Apple 5nm-es A14 Bionic lapkakészletével fog rendelkezni, 64/128/256 GB tárhely opciókkal. Az új mini állítólag az Apple harmadik generációs Pencil ceruzáját is támogatja, és csak Wi-Fi-s és 5G-s kivitelben érkezik. A bekapcsoló gombba kerül a Touch ID.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.