Melyek a legcsábítóbb férfi parfümök?

2022.04.18
Címkék:

Manapság a férfiak is egyre inkább szeretnének ápoltak lenni, valamint rendelkezni egy csak rájuk jellemző illattal.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Olyan parfümmel, amely kiválóan passzol a személyiségükhöz és persze az sem hátrány, ha a hölgyek számára is vonzó. Nézzük meg, melyek a legnépszerűbb férfi illatok manapság.

 

Férfi parfüm típusok az illat jellege szerint

 

A férfi parfümök a női illatokhoz hasonlóan kerültek felosztásra a legtöbb parfümériában. A DOUGLAS férfi parfümök sokaságával vár minden sajátos illatra vágyó férfit. Talán meglepő, de az erősebb nem képviselői is odavannak a virágos illatokért, hiszen azok magukban hordozzák a játékosságot, a gondtalanságot és a fiatalságot. A leggyakrabban a jázmint, az ibolyát, az orgonát és a gyöngyvirágot alkalmazzák virágos illatok létrehozásához. 

 

A gyümölcsös illatok a virágos aromáknál kissé visszafogottabbak, de legalább olyan vidámak és üdék. A fiatal férfiak sajátjaként jegyzett aromák kedvenc gyümölcseinkben fedezhetők fel. 

 

Az alma, az ananász, a barack imádnivalóak és jól párosíthatóak a citrusos illatokkal, amilyen például a narancs, a lime és a bergamott. Ez utóbbi férfi illatok azoknak ajánlottak, akik a mozgalmas, társasági életet kedvelik, sportosak és nem fog rajtuk az idő (vagy csak ezt a benyomást szeretnék kelteni).

A fűszeres, keleti illatok különleges aromával és hangulattal ruházzák fel viselőjüket. Aki ilyen férfi parfümöt visel, azt folyamatosan körüllengi a misztikusság, a varázslat és a szenvedély. Ezeket inkább az esti órákban ajánlott magukon hordani a feltűnésre vágyó hímneműeknek. Az említett típusok természetesen keverhetők is egymással, még különlegesebbé és egyedibbé téve ezzel egy parfümöt. 

 

Így érdemes választani az illatok közül

 

Rengeteg márkájú, illatú és tipusú parfüm elérhető a piacon, amelyek közül sokszor nehéz a választás. Nem fontos azonban kizárólag egy mellett letenni a voksot, hiszen a különböző alkalmakra, napszakokra különböző parfümöket is lehet használni.

 

A kiválasztás során tekintettel kell lenni a személyiségre, az életvitelre, a hobbikra is. Mindezek figyelembevételével található meg igazán az adott személyhez leginkább passzoló parfüm. A parfümöknek számos típusa létezik, amelyek eltérő tartóssággal és illatanyag-koncentrációval rendelkeznek. 

 

A legolcsóbb és egyben a legalacsonyabb koncentrációval rendelkező az Eau de Toilette, ennél jóval magasabb illatanyag-tartalommal bír, ugyanakkor drágább is az Eau de Parfum. 

 

Illatanyagok nemcsak a klasszikus parfümökben, de a különböző tusfürdőkben, testápolókban, dezodorokban, borotválkozás utáni szerekben is vannak. Ezek közül a kozmetikumok közül is érdemes a parfüm illatához passzolót választani. 

 

A jó parfüm személyre szabott és illata összhangban áll tulajdonosa igényeivel, személyiségével, lényegében eggyé válik vele. A megfelelő parfüm egy életre szóló társ lehet.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.