Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19| Android Authority

A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Ahogy haladunk a Samsung Galaxy S23 piacra dobása felé, a soron következő termékkínálattal kapcsolatos részletek kicsúsztak a réseken. Eddig láttunk rendereket és néhány várható specifikációt, de semmi konkrétat. A mai kiszivárogtatás azonban eddig a legjobb képet ad a Galaxy S23-ról.

Az alap Galaxy S23 és S23 Plus képek megjelentek az interneten. A Slashleaks által közzétett, forrás nélküli fotók a modellek dummy-jait mutatják be, amelyek a készülékek nem működő változatai.

A képeken láthatjuk, hogy a Galaxy S23 és az S23 Plus kissé eltérő kialakítású lehet az S22 családhoz képest. Úgy tűnik, mindkét telefon kevésbé domború vázat kaphat, és szögletesebb, lekerekített sarkú testtel rendelkeznek.

Egy másik figyelemre méltó különbség a kamera érzékelőinek elrendezése. Míg a Galaxy S22 hátsó kamerái egy házban kaptak helyet, ezek a képek az S23-at mutatják, külön-külön hátulról kiálló kamerákkal. Úgy tűnik, hogy ez szinkronban van azokkal a kiszivárgott renderekkel, amelyekről korábban beszámoltunk.

A tavalyi modellekhez hasonlóan úgy tűnik, hogy a Samsung ismét úgy dönthet, hogy a Plus variáns kinézete megegyezik az alaptelefonnal. A képek alapján az egyetlen vizuálisan észrevehető különbség az S23 Plus mérete.

A Galaxy S23-tól és S23 Pro-tól eltérően úgy tűnik, hogy a Galaxy S23 Ultra ugyanazt az dizájnt fogja megtartani, mint az S22 Ultra. Ennek eredményeként kifejezetten különbözik a testvéreitől.

Ne feledje, hogy ezek nem hivatalos fotók a Samsungtól. Ezek csak egy meg nem határozott forrásból származó szivárgások. Amíg a Samsung hivatalosan nem mutatja be következő készülékeit, addig nem ismerjük teljesen a készülékek tényleges dizájnját.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.