Megjött az Xperia L1!

2017.03.21| Sony

A Sony bemutatta az Xperia L1 okostelefont - letisztult formatervezéssel, 5.5 colos HD kijelzővel és gördülékeny teljesítménnyel.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  •  Jellegzetes Sony formatervezés, 5.5” HD kijelzőjével és lekerekített keretével kényelmesen simul a tenyeredbe
  • Kategóriájában kiemelkedő teljesítményre tervezve, hatékony feldolgozórendszerrel és bővíthető memóriával
  • Egy felhasználói felület, amely tanul és alkalmazkodik, így egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a mindennapi feladatokat

„Az Xperia L1 egy olyan okostelefon, amely összekapcsolja a formát a funkcióval” mondta Tsutomu Sato, a Sony Mobile Communications globális termékmarketing igazgatója. „A jellegzetes Sony formatervezés keretein belül egyesítettük a kijelzőt és a gördülékeny teljesítményt”. A Sony Xperia L1 prémium megjelenésű okostelefon, melynek méretes, 5.5 colos HD kijelzője gyönyörű. Mindezt a Sony egyedi formatervezésével ötvöztük: szinte láthatatlan illesztésekkel a lekerekített keret nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, hanem kényelmesen simul a tenyeredbe. A gyönyörű illesztésekkel rendelkező Xperia L1 elérhető klasszikus fekete és fehér színekben lesz elérhető.

Az Xperia L1 zökkenőmentes működését egy négymagos platform biztosítja, mely gyors 4G LTE kapcsolatra is képes a gyors felhasználói élmény érdekben. A tartalmak letöltése és tárolása is egyszerű, hiszen microSD kártyával a készülék memóriája hatalmasra, akár 256 GB-al bővíthető, így biztonságosan tárolhatod képeidet és videóidat. Eközben a „Smart Cleaner” a háttérből biztosít maximum erőt az Xperia L1 okostelefonodnak, bármikor – automatikusan eltávolítja a nem használt és felhalmozódott adatokat, hogy gördülékenyebbé tegye az élményt, és meghosszabbítsa a telefonod életciklusát. 

Az Xperia L1 telefonban megtalálható a Sony Mobile „Xperia Actions” megoldásunk, amely folyamatosan a környezetedhez igazítja a készülék beállításait és funkcióit – a „Jó éjt” mód automatikusan „Ne zavarjanak” állapotba kapcsolja a készüléket, csökkenti a kijelző fényerejét, és biztosítja a zavartalan töltést. A 2016-ban bemutatott „Xperia Tippek” a saját személyi asszisztensed – alkalmazkodik az igényeidhez, a képernyődön releváns és időszerű tippeket kaphatsz, hogy a legtöbbet kihozhasd az Xperia L1 okostelefonodból. Az Xperia L1 hazánkban május végén kerül bevezetésre Európa többi piacával egy időben. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.