Megjelentek: Nokia C6, Nokia C3 és Nokia E5

2010.04.13
Címkék:

A finn gyártó bemutatta három új mobilját, amelyek közül kettõ a C szériát gazdagítja, míg egy az üzleti E széria újabb tagja.  

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A finn gyártó bemutatta három új mobilját, amelyek közül kettõ a C szériát gazdagítja, míg egy az üzleti E széria újabb tagja. A három Symbian operációs rendszerû készülékek középkategóriás tudást biztosítanak. A Nokia C6 csúszkás, rejtett QWERTY billentyûzetes készülék, amelyen a Symbian S60 5th Edition fut (rövidebb nevén Symbian^1) és megtalálható benne EDGE/3G/HSDPA-támogatás, Wi-Fi, valamint egy 3.2 colos, nHD felbontású érintõkijelzõ, amely 16 millió szín felvonultatására képes.

Természetesen nem maradhatott ki a készülékbõl az USB és a Bluetooth adatkapcsolati lehetõség, és adott a beépített navigáció, amelyhez jár az ingyenes, offline navigáció. Fotózásra 5 megapixeles, autofókuszos, LED vakus kamera található. A Nokia C6 még ebben a negyedévben piacra kerül nettó 220 eurós áron, amely bruttó 75-80 ezer forint lehet itthon.

A Nokia E5 modellt elõzõleg Nokia Mystic néven ismerhettük, Symbian S60 3rd Edition Os-t kapott. Internetkapcsolatra EDGE, 3G és HSDPA áll rendelkezésre, ahogy a Wi-Fi is kötelezõ, de nem hagyták ki a szintén 5 megapixeles, autofókuszos kamerát sem LED vakuval és egyértelmû az ingyenes és offline navigáció jelenléte. Zenemániásoknak jó hír a szabvány 3.5 mm-es jack dugó és a microUSB port. A Nokia E5 2010 harmadik negyedévétõl lesz megvásárolható 60-65 ezer forintos bruttó áron.

Végül, de nem utolsósorban a Nokia C3 mobilt is bemutatták, ez egy olcsó készülék, ennek megfelelõ tudással. Tehát hiányzik belõle a Wi-Fi és a 3G internetkapcsolat, maximum EDGE elérhetõ. A kijelzõje egy 2.4 colos, QVGA felbontású változat, az üzenetküldés segítésére pedig QWERTY billentyûzet foglal helyet az elõlapon. A Nokia C3 várhatóan már a második negyedévben piacra kerül szürke, fehér és pink színekben nagyjából 30 ezer forintos áron.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Új telefont kaptál? Segít a Samsung

Új telefont kaptál? Segít a Samsung

2017.12.28
| Samsung
Régiből az újba: így mentsük át adatainkat a karácsonyra kapott okostelefonra
Lemerítik magukat a Galaxy S8-ak is

Lemerítik magukat a Galaxy S8-ak is

2018.01.03
| Phone Arena
Nemcsak a Samsung Galaxy Note 8 modellek érintettek akkumulátor gondban.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

2018.09.30
| Telenor
A magyarországi mobilhálózatok a második legjobbak a világon, legalábbis a mobil videózást tekintve.