Megjelent az Apple Watch ihlette Oppo Watch 3 sorozat

2022.08.15| GSM Arena

Itt az Oppo Watch 3, amely az Apple Watch-ot másolja, a Qualcomm legújabb S5 Gen1 chipjét kapta.

A Qualcomm idén júliusban jelentette be legújabb Wear OS lapkakészleteit: a W5 Gen 1 és W5+ Gen 1 chipseteket. Mindkét SoC hatalmas frissítést jelent elődjéhez képest, és évek óta először esélyt ad a Wear OS-nek az Apple Watch elleni küzdelemre. A kínai okostelefon-gyártó hivatalosan is lerántotta múlt héten a leplet az Oppo Watch 3 két modelljéről.

Az Oppo 2022-es okosóra kínálata két modellből áll: a Watch 3-ból és a Watch 3 Pro-ból. Mindkét óra 5ATM-tanúsítvánnyal rendelkezik, alumínium házukon könnyen cserélhető szíjakat találunk. A Qualcomm W5 Gen 1 chipje ketyeg bennük. A W5+ Gen 1-től eltérően a nem plusz modellből hiányzik az alacsony fogyasztású társprocesszor, amelyet az Oppo Apollo 4 Plus chipje kezel.

Míg a legjobb Android okosórák kör alakú kijelzővel rendelkeznek, az Oppo Watch 3 tervezési ihletet az Apple Watch-ból merített. Téglalap alakú háza van, amelyen egy 1,75 hüvelykes AMOLED panel található, tetején 3D üveggel, a jobb oldalon pedig forgó koronával.

A további specifikációk közé tartozik az 1 GB RAM, a 400 mAh-s akkumulátor, a 32 GB-os tárhely, a Bluetooth 5.0, az eSIM támogatás, az NFC és a 100+ edzéskövetési mód. Az akkumulátor egy feltöltéssel akár négy napig is bírja, ez tíz napra hosszabbítható. A teljes töltés körülbelül 60 percet vesz igénybe, míg 10 perces feltöltéssel a hordható készülék egy napig kitart.

Az Oppo Watch 3 Pro megfelel a „Pro” becenévnek egy nagyobb, 1,91 hüvelykes AMOLED LTPO kijelzővel – ez az első a hordható készülékek kínálatában. A kiváló kijelző technológia azt is lehetővé teszi, hogy az óra támogassa az Always-on Display funkciót. Hatalmas, 550 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár öt napig is üzemel.

 További friss Telefongurus hírek erre!

LTE-vel az akkumulátor élettartama négy napra csökken, míg akku kímélő módban akár 15 napig is bírhatja az okosóra. A nagyobb akkumulátor ellenére a cég szerint a feltöltés alig több mint egy órát vesz igénybe.

Mindkét okosóra számos érzékelőt tartalmaz, beleértve a gyorsulásmérőt, giroszkópot, optikai pulzusmérőt, SpO2-t, EKG-t, barométer és környezeti fényérzékelőt. Kínában az Oppo Watch 3 termékcsalád saját szoftveren fut. Ha más nemzetközi piacokra is eljut, Wear OS 3-at kell futtatnia, ami az akkumulátor élettartamának csökkenéséhez vezethet.

Kínában már előrendelhetőek, augusztus 19-től kerülnek a boltokba. Az Oppo Watch 3 ára 220 dollártól, míg az Oppo Watch 3 Pro ára 275 dollártól kezdődik a távol-keleti országban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

2017.09.11
| 9to5Mac
Az iOS 11 firmware legújabb változata megerősítette a holnap érkező telefonok neveit.
Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.