Megérkeztek az iPhone 4s tokok

2011.09.23
Címkék:

A mobilokkal is foglalkozó BGR weboldal közölte elsõként az Apple iPhone 4s-hez kapható tokokról a fotókat.

A mobilokkal is foglalkozó BGR weboldal közölte elsõként az Apple iPhone 4s-hez kapható tokokról a fotókat. Az amerikai AT&T szolgáltatóhoz kerültek be a tokok, amelyek Otterbox és Speck márkjáúak. Egymás mellett fotózták le a most futó iPhone 4-hez kapható tokokat és az újhoz gyártottakat, érdemes megnézni, miben különböznek, mennyivel nagyobb és máshol helyezkedik el a kameranyílás, a vaku nyílása is más lett. Kíváncsian várjuk, vajon tényleg az új iPhone 4s tokjairól vagy egyszerûen csak egy módosított dizájnról van szó.

Ezekkel a képekkel szinte egyidõben látott napvilágot a hír, hogy Al Gore szerint jövõ hónap elején csak az iPhone 4s debütál majd, õ a Wedge Partners elemzõjére, Brian Blair-re hivatkozik. Szerinte ugyanis az október 4-én megrendezésre kerülõ sajtótájékoztatón nem lesz dupla mobilbemutató. Az új iPhone 4s iOS 5 rendszerrel, gyorsabb A5 processzorral, nagyobb felbontású, nyolc megapixeles kamerával, valamint egy 4 colos kijelzõvel, legalábbis Blair ezt vetíti elõre.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

iPhone 5 hátlap



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.