Még több fotón a Samsung Gear Fit 2

2016.05.24| GSM Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó fitnesz karkötője még több fotón látható, így valós képet kapunk arról, hogyan is néz ki viselve.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A pletykák szerint a Samsung Gear Fit 2 várhatóan valamikor júniusban mutatkozik be. Láttunk már róla hivatalos képet és még a Samsung is megerősítette a létezését. Az alábbi fotókon a hamarosan érkező, továbbfejlesztett fitnesz karkötő hivatalos promo képei láthatók, így megcsodálható a hajlított kijelző is. A képek tanúsága szerint a karkötőn térképet is nézhetünk, köszönhetően a különleges, biometrikus chipsetbe integrált GPS vevőnek, ezen kívül a tudáslistát pulzusmérő is gazdagítja. Az olyan alap funkciók pedig mint a lépésszámláló és elégetett kalória sem maradt ki. A Gear Fit 2-be várhatóan egy 1.84 colos AMOLED kijelző és 4 gigabájt tárhely kerül. A modellt a Samsung fekete, kék és pink (lila) színekben értékesíti a bejelentést követően. Első körben a gyártó csak hazájában, Dél-Koreában teszi elérhetővé a karkötőt, a nemzetközi megjelenésre várni kell.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Végre: itt a Samsung Galaxy Note 7

Végre: itt a Samsung Galaxy Note 7

2016.08.03
| Phone Arena
A Samsung tegnap délután hivatalosan is bemutatta a Note 7-et írisz szkennerrel, vízálló burkolattal és 64 gigabájtos tárhellyel.
Ezért ne törd össze az okosórádat

Ezért ne törd össze az okosórádat

2014.04.22
| BGR
Úgy tűnik, a hordható mobil kiegészítők nem javíthatók, legalábbis nem éri meg.
Megújult a Samsung Gear család

Megújult a Samsung Gear család

2017.09.01
| Samsung
A Samsung viselhető eszközeinek portfoliója három új eszközzel bővült
Sportos okoskarkötő a Samsungtól: a Gear Fit megérkezett

Sportos okoskarkötő a Samsungtól: a Gear Fit megérkezett

2014.02.26
| Samsung
A Samsung bemutatta a Gear Fitet, az aktív és sportos életet élő felhasználók számára tervezett, az iparág első, hajlított, Super AMOLED kijelzőjével rendelkező viselhető készülékét.