LG Velvet, az 5G-s középkategóriás

2020.04.28| Droidholic
Címkék:

LG Velvet

,

5G

,

Raindrop


Május 7-én érkezik az 5G-s, várhatóan elérhető árú okostelefon, az LG Velvet.

A vállalat már bemutatott apró részleteket a Velvetről, most viszont teljes képet kapunk róla, hivatalosan is debütált az okotelefon. A Velvet fő attrakciója nem a processzor vagy a kijelző, hanem a dizájn, amelyet az LG 3D Arc designnak nevezett el, az elő- és a hátlap üvege ráhajlik a fém keretre, összességében pedig egy gyönyörű, szimmetrikus megjelenésű készüléket kapunk. Az előlapon a 6.8 colos, 20.5:9 képarányú Cinema FullVision panelben megtalálható az U alakú notch, a hátlapon pedig a Raindrop kamera.

Az LG Velvet sztereó hangszórókkal és AI Sounddal is felvértezett a jobb hangminőség érdekében, ez utóbbi automatikusan állítja be az optimális hangzást a kijelzőn olvasható tartalom alapján. A hátlapon tripla kamera található, itt a fő érzékelő 48 megapixel, négyes pixelösszevonással dolgozik. A második szenzor egy 8 megapixel felbontású ultraszéles darab, a harmadik pedig az 5 megapixeles mélységszenzor.

Az LG új funkciót is bemutatott a Velvettel, ez a Voice Out Focus, amely videórögzítéskor képes a zajt az audiotól megkülönböztetni és szétválasztani, így a felhasználó nagymértékben tudja csökkenteni a felesleges és zavaró zajt felvételkor. Az ASMR funkció bekapcsolása a két nagy teljesítményű mikrofon érzékenységének maximalizálását eredményezi.

Az LG Velvet ezek mellett Qualcomm Snapdragon 765 chipsettel érkezik, ebben integrálva található az 5G modem. Mivel nincs szükség külön hardverre hozzá, a telefon vékony tud maradni, ellentétben a Snapdragon 865 modellekkel. A 4300 mAh-s akkumulátor támogatja a 10W vezeték nélküli töltést. Az LG Velvet négy színben kerül a piacra május 7-én, az ára egyelőre nem ismert.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.