LG Optimus Hub: Android olcsón

2011.09.13
Címkék:

A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG is hasonló elvet követ mint a Samsung, készített egy családot az androidos készülékei számára, amelyet folyamatosan bővít.

A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG is hasonló elvet követ mint a Samsung, készített egy családot az androidos készülékei számára, amelyet folyamatosan bővít. Ebbe a szériába tartozik az újdonság, az LG Univa kódnéven felbukkant LG Optimus Hub. Az LG E510 Optimus Hub tegnap este debütált hivatalosan Olaszországban, októbertől lesz megvásárolható ott 199 eurós áron, épp mint a nemrég bemutatott LG Optimus Net.

A 11.9 mm vékony és 123 gramm tömegű LG Optimus Hub modellen Android 2.3.4 Gingerbread operációs rendszer fut, ezt egy 800 megaherztes MAM7227T processzor, Adreno 200 grafikai gyorsító és fél gigabájt RAM segíti, melyből 150 megabájt áll a felhasználó rendelkezésére. Sajnos a CPU ARMv6-os, így nem támogatja majd azokat a programokat, amelyek elvárják az ARMv7-et, így például az Adobe Flash Player, a Firefox for Android biztosan nem fut majd a mobilon.

Adott még egy 3.5 colos, 320×480 képpont felbontású, 550nit fényerejű, Gorilla Glass által védett érintőkijelző, HSDPA-, Wi-Fi-, Wi-Fi Direct és DLNA-támogatás, beépített navigáció és Bluetooth 3.0, egy 1500 mAh-s akkumulátor, FM-rádió valamint egy öt megapixeles kamera, ez utóbbi VGA felbontásban és 24fps értékkel tud videót rögzíteni. A HDblog.it oldalnak köszönhetjük a hivatalos sajtófotót a készülékről. A második fotón- balról nézve - az Optimus Net, az Optimus Black, valamint az Optimus Sol trió között látható. A telefonhoz gyárilag jár majd egy 2 gigabájtos microSD kártya.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.