Lenovo Moto Z itthon is!

2017.03.10| Lenovo

Már hazánkban is megvásárolható a két új Moto mobil és a hozzá tartozó kiegészítők.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Március 9-től Magyarországon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. Az ultravékony moduláris felépítésű eszközök először a Telekom kínálatában kaphatóak, majd a hónap második felétől a nagyobb retail üzletek polcain is elérhetőek lesznek. A Moto Z termékcsalád, a Moto Mod modulok teljes portfóliójával együtt érkezik a hazai piacra. A Moto Mod kiegészítőknek hála az igényeihez igazodva, teljesen egyedivé alakíthatja saját telefonját, például kivetíthet sorozatokat a projektor Mod segítségével, vagy berobbanhat kedvenc zenéivel egy buliba a JBL Mod hangszóróval.

Moto Z: a világ legvékonyabb okostelefonja

A katonai minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból készült Moto Z lenyűgöző és tartós, annak ellenére, hogy maga a készülék nem csak ultrakönnyű, de ultra vékony is a mindössze 5,2 mm vastagságával. Magas felbontású, 13 megapixeles kamerája optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal rendelkezik. Az 5 megapixeles előlapi kamera pedig nagy látószögű lencsét rejt magában, LED fénnyel felszerelve. A Moto Z-vel a Modok felszerelése is végtelenül egyszerű. A Moto Modok mágnesesen csatlakoznak a telefonhoz, így könnyedén cserélhetőek, ha más eszközre vagy másfajta élményre lenne szüksége. A Moto Modok soha nem mennek ki a divatból, hiszen folyamatosan fejlődnek, így, a Moto Z telefonok következő generációihoz is tökéletesen fognak illeszkedni.

Mit is jelent a Moto Z Play? Szívós akkumulátort és korlátlan lehetőségeket

A vékony, könnyű és szolid alumínium keretezésű Moto Z Play-hez tartozik a leghosszabb élettartamú1 akkumulátor-üzemidő, hiszen egyetlen töltéssel akár 50 órát is kibír a készülék. Ha mégis töltésre kerül sor, a TurboPower töltő segítségével a töltési folyamat jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A Moto Z Play közel 15 perc töltéssel mintegy 9 órára elegendő energiát képes felvenni. A 16 megapixeles, lézeres és autófókuszos kamerával káprázatosan éles fotókat tud készíteni éjjel és nappal, míg a széles látószögű, LED fénnyel felszerelt előlapi kamera lehetővé teszi a tökéletes szelfiket és csoportképeket.

Itt vannak a Moto Modok variánsai – Melyiket választaná?

De pontosan mik is azok a Moto Modok? A Moto Z-hez és a Moto Z Play-hez tartozó innovatív modulok, amelyek igazán újszerű élményt nyújtanak. Feledkezzen meg arról, hogy mindig konnektor után kutasson!

  • Adjon hozzá az akkumulátor élettartamához plusz 22 órát az Incipio off GRIDTM Power Pack, csatlakoztatható töltővel. Így videochatelés, filmnézés és zenehallgatás közben sem kell aggódnia, hogy lemerül a telefonja, még akkor sem, ha éppen úton van.
  • Míg egy másodperc alatt profi fényképezővé alakíthatja telefonját a Moto Mod Hasselblad True Zoommal. A 10-szeres optikai zoom, valamint a Xenon Flash funkciók elvégzik Ön helyett a nehéz munkát egy tökéletes kép készítése során, Önnek csak kattintania kell, nem kell foglalkoznia a távolsággal és a fényekkel, ráadásul akár RAW formátumban is fényképezhet, mint az igazi profik. Ha ez nem volna elég, minden Moto Z és Moto Z Play tulajdonos ingyenes hozzáféréssel rendelkezik a Hasselblad Phocus szoftveréhez, a még jobb minőségű fényképezés élményéért.
  • A JBL SoundBoost elhozza a legnagyobb bulikat. A Moto Mod hangszóróval kiváló minőségben élvezheti a sztereóhangzást, így nem lesz többé szüksége extra drága hangrendszerekre.
  • Szeretné megosztani a családjával és barátaival az utazása élményeit? Vagy csak meg szeretne nézni egy YouTube videót a barátokkal? Az Insta-Share Projector Moto Mod minden multimédiás tartalmat 70 hüvelykes átmérőben vetít ki bármilyen felületre, így nyugodtan élvezheti a kedvenc videoklipjeit, filmjeit vagy az utazásról készült fotókat.
  • Míg a Moto Style Shells révén a saját stílusához alakíthatja telefonját. Válasszon a különféle anyagok közül, mint a természetes fa vagy bőr, esetleg dönthet mintás szövet mellett is. Annyiszor cseréli le telefonja outfitjét, ahányszor csak szeretné, akár minden nap.
A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.