Követeléskezelés és kölcsönnyújtás szabályosan, online

2022.11.23
Címkék:

Ma már egyáltalán nem lepődünk meg, ha azzal találkozunk, hogy ügyeinket elektronikusan, akár az otthonunkban ülve is elintézhetjük.

Az online rendezhető ügyletek köre egyre bővül, s rengeteg előnnyel jár együtt. Akár szabályos kölcsönszerződést és követeléskezelést is megvalósíthatunk ebben a formában.

 

Elektronikus jogi ügyintéző rendszerrel sokkal egyszerűbb!

 

Az eKRS rendszerében kölcsönnyújtás és követeléskezelés is megvalósítható, olyan formában, ami teljesen megállja a helyét a bíróságon, ez pedig igen lényeges kérdés egy ilyen kényes helyzetben. Lássuk a részleteket!

 

Online rendezhető kölcsönszerződés

 

Személyes találkozó és érintkezés nélkül, gyakorlatilag bárhonnan és rugalmasan megköthetjük a kölcsönszerződésünket. Jellemző, hogy az ilyen helyzetek nem tűrnek halasztást, és ez azt is jelenti, hogy nem lehet várni az ügyvéddel történő egyeztetésre. De az is előfordulhat, hogy egész egyszerűen nincs is a közelben jogi szolgáltatás, amit könnyen elérhetnénk.

Az elektronikus rendszernek köszönhetően sem az utazás, sem az időveszteség miatt nem kell aggódnunk, miközben teljesen hatályos szerződést köthetünk, amely mind a kölcsönnyújtó, mind a kölcsönt kapó személy számára biztonságos, hiszen előre tudható és betartható kereteket biztosít, valamint segít elkerülni az ezek hiányából fakadó félreértéseket és bonyodalmakat is.

 

Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy ez egy érvényes szerződés, amelynek tartalma szükség szerint akár bíróság által is kikényszeríthető, ezért éppen olyan ez, mintha személyesen jogász jelenlétében kötöttük volna meg. A megfelelő szakmai hátteret hozzá a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja.

 

Hogyan működik az eKRS?

 

Egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően máris elérhető az online jogi platform, amelyen kilenc különböző ügycsoport közül kell kiválasztani a megfelelőt, ez esetben a követeléskezelés opciót. Ezen belül elérhető a kölcsönszerződés, a jelzálogszerződés, valamint a fizetési felszólítás is.

 

A szolgáltatás díja rendkívül kedvező, előre tudható és fix összeg, amelyet megismerünk még azelőtt, hogy belevágnánk a folyamatba. A dokumentumok minden aktuális és vonatkozó jogszabálynak, illetve törvénynek megfelelnek, ezért emiatt sem kell aggódnunk. A későbbiek során a rendszeren keresztül létrejött iratok a regisztráció segítségével elérhetőek maradnak, így azok letöltésére és nyomtatására is lehetőségünk nyílik. Ez garantálja, hogy nem fognak elkeveredni a nélkülözhetetlen dokumentumaink.

 

A folyamat során nincs szükség személyes találkozásra, minden szükséges lépés online, az eKRS-en keresztül, valamint szükség szerint Skype segítségével valósul meg. Érdemes ezt a lehetőséget választani, ha valóban érvényes szerződést szeretnénk kötni, minél gyorsabban és rugalmasabban, kedvező feltételek mellett.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.