Két új Sony Ericsson Walkman mobil

2010.04.13
Címkék:

A mai nap a bejelentések ideje, a Nokia három új telefonja után ugyanis a Sony Ericsson is két telefont mutatott be.  

A mai nap a bejelentések ideje, a Nokia három új telefonja után ugyanis a Sony Ericsson is két telefont mutatott be. A Sony Ericsson Zylo csúszkás kialakítású telefon, amelyben egy 2.6 colos, QVGA felbontású kijelzõ található, a tudáslista pedig középkategóriás, megtalálható benne HSDPA internetkapcsolat, Google Maps a navigációhoz (internet alapon), Walkman lejátszó, TrackID zenefelismerõ szolgáltatás, sztereó Bluetooth a minõségi és vezeték nélküli zenehallgatáshoz, ezt FM-rádió is kiegészíti, valamint extraként a FLAC formátum ismerete.

A Google Search, a Netfront böngészõ, a 3D játékok régrõl adottak, ahogy a 3.2 megapixeles kamera is régi játékos a gyártónál. A Zyloban megtalálható 260 megabájt beépített memória, amelyet microSD kártyával bõvíthetünk.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A második telefon a Sony Ericsson Spiro, amelyben egy 2.2 colos, szintén 240×320 pixeles kijelzõ található, internetre azonban már csak EDGE használható. A zene szerelmeseinek adott a 3.5 mm-es jack dugó, a Walkman lejátszó, a sztereó Bluetooth, az FM-rádió, valamint a microSD támogatás. Fotókat a 2 megapixeles kamerával készíthetünk. A Spiro kétféle fekete, pink és zöld színben várható a késõbbiekben. Mindkét mobil várhatóan az idei év harmadik negyedévében kerül piacra.

A fenti adatokat látni felmerül a jogos kérdés, hogy vajon miért nem fejleszt érdemben a Sony Ericsson? Mi lehet a gond? Ezek a mobilok talán a K800 idejében lehettek volna erõsnek mondhatók, mára igencsak a középkategória alsó szintjét vagy az alsó kategória felsõbb régióit tapossák. Ráadásul további félelmünk, hogy ezekhez a modellekhez újfent valami irreális árazás tartozik majd. Ne így legyen!





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.