Karácsonyi akciók: vásárolj Windows 10-et akár 2500 forintért!

2020.12.17| (x)

Leginkább karácsony előtt a Black Friday alatt érdemes számítógépet vásárolni, de ajánlott jogtiszta szoftvereket is beszerezni rá.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Manapság már nem olyan drága egy Windows kulcs mint régen, főleg most a GoDeal24.com karácsonyi akciójában. Talán mondani sem kell, de egy számítógép vásárlásánál akkor járunk a legjobban, ha nem egy komplett gépet veszünk, hanem egyenként vásároljuk meg a különböző hardveres összetevőket.

Hasonló a helyet a Windows-zal is, külön jóval olcsóbban beszerezhetjük a Microsoft operációs rendszerét, mintha előre telepített gépen választanánk. Ha eredeti Windows vagy Office kulcsra pályázol új számítógépedhez, a GoDeal24.com-on érdemes most körülnézni. A karácsonyi akciójuk keretén belül hatalmas kedvezményt kínálnak egyes Microsoft termékekre. Van, ahol több mint 60 ezer forintot is elkérnek a Windows 10-ért, de a GoDeal24.com-on most nevetségesen olcsón beszerezheted.

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

XMAS Ajánlatok – akár 88% kedvezmény, korlátozott készlet!

50% kedvezmény – Minden féláron! (Használd a BCS50 kupont!)

Különleges ajánlatok – 1-et fizet, 2-t kap! (Használd a BCS62 kupont!)

További ajánlatok – A legjobb választás otthonra és munkához (Használd a BCS55 kupont!)

Még több ajánlat>>

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is választhatsz. A fizetés után a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, ezt kell használni az aktiváláshoz. A fenti ajánlatok csak a készlet erejéig érvényesek.

Kérdésed van? Segítség kell?

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.