Jön a világ legolcsóbb gamer mobilja

2021.03.29| My Drivers

A Redmi nem szórakozik, Dimensity 1200 lapkakészletet és 65W szupertöltést hoz.

Nemrég mutatta be a MediaTek a csúcskategóriás, 5G-s Dimensity 1200 processzort, amely számos részletében kifejezetten játékokra optimalizált. Most a Redmi közölte hivatalosan, hogy első gamer mobilját készül bejelentetni ezzel a CPU-val.

Korábbi pletykákból már tudjuk, hogy OLED kijelzőt várhatunk, középen kamera lyukkal, lapos kialakítással. Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója személyesen erősítette meg, hogy a Redmi gamer mobil ugyanazt a Samsung E4 kijelzőt kapja, mint a Xiaomi Mi 11 és a Redmi K40, így abszolút felsőkategóriát várhatunk.

Játékra tervezett telefon esetében a jó üzemidő nagyon fontos, így a Redmi 5000 mAh-s akkumulátort álmodott a készülékbe, amely 65W-os ultragyors megoldással, alig fél óra alatt is feltölthető.

Fontos szempont lehet, hogy a Redmi gamer mobil ugyanolyan plusz gombokkal érkezik, mint a Black Shark, így könnyebb a négygombos játék. Árban biztosra vehetjük, hogy a Redmi újdonsága lesz kategóriája legjobb ár-érték arányú és egyben legolcsóbb modellje, Kínában 300-400 dollár közötti árnak megfelelően várják.

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.