Itt a Honor Magic Earbuds

2020.02.25| GsmArena

A Honor is csatlakozott a vezeték nélküli fülhallgatót forgalmazó cégekhez.

A Honor tegnap este bejelentette a Magic Earbuds nevet kapott fülhallgatót. A Magic Earbuds Bluetooth 5.0-n tud csatlakozni okostelefonhoz, tablethez, laptophoz vagy amihez éppen szeretnénk. A fülhallgatók egyenként 37 mAh-es akkumulátorral rendelkeznek és mindössze 5,4 grammot nyomnak darabonként. A töltődoboz egy 410 mAh-es akkumulátort kapott. 

A Honor szerint ennek elegendőnek kell lennie három és fél óra folyamatos zenehallgatáshoz. A tok feltöltése 1,5 órát vesz igénybe, ami USB-C csatlakozón keresztül történik. A fülhallgatók három mikrofonnal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a hívás közbeni zajcsökkentést, viszont zenehallgatás közben nincs aktív zajszűrés.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Honor Magic Earbuds rendelkezik néhány okos funkcióval is, mint például a gyors és azonnali párosítás az EMUI 10 rendszert futtató eszközökkel. A vezetéknélküli fejhallgatók fehér és kék színben lesznek kaphatóak áprilistól kezdve, melyekhez 45.000Ft-ért juthatsz hozzá.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

2023.12.28
| Phone Arena
A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
Kapható a Honor Watch Magic

Kapható a Honor Watch Magic

2019.02.01
| Honor
Az okosóra lenyűgöző tudással és HD kijelzővel érkezik, egy hétre elegendő akkukapacitással és szívritmus figyeléssel a nap 24 órájában.
Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15
| Honor
A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.