Itt a Honor 9, az új csúcsmobil

2017.06.28| Honor
Címkék:

Honor

,

Honor 9


A Honor Berlinben mutatta be legújabb felsőkategóriás okostelefonját, a Honor 9-et, amely a márka eddigi legjobb kameráját és lenyűgöző 3D ü

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor 9 a „Kövesd a fényt, urald az éjt!” szlogennel érkezett. Az 5,15 colos, full HD felbontásúképernyővel rendelkező készülék továbbfejlesztett, 20+12 MP-es dual kamerája, negyedik generációs ujjlenyomat-olvasója és kiemelkedő technikai paraméterei mellett külsejével is azonnal felhívja magára a figyelmet. A Honor 9 új szintre emeli a Honor 8 díjnyertes üvegházát egy gyönyörű, 15 rétegű 3D-s üveg alkalmazásával. A fény szinte táncol a hátlapon, a homokfújt fémkeret pedig metálos csillogással öleli körbe a telefont.

A burkolat alatt egy Kirin 960 chipsetet, 4 gigabájt RAM-ot és 64 gigabájt tárhelyet találhatunk, emellett pedig a készülék az Android 7.0-t és a legújabb EMUI 5.1 felhasználói felületet kapta. A Honor 9 elsőosztályú hangzását a Huawei Histen hanghatásnak köszönheti, amely hangminőségét a gyártó a Grammy-díjas Rainer Maillard hangmérnök együttműködésével optimalizált, másrészt a Honor és a Monster új partnerségben megalkotott „Honor Purity”-nek, ez kifejezetten a Honor 9 számára tervezett hangszínszabályozó. A Huawei Histen, a legújabb ultra-nagy terjedelmű, 3D-s zenei technológia, amellyel három különböző hangmódban élvezhetjük a zenét. A „közeli mód” kiemeli a hang rétegeit és árnyalatait, így kiválóan alkalmas meghitt, halk otthoni zenehallgatáshoz, az „elöl mód” növeli a basszust, és a házimozi rendszerekhez hasonló hangteljesítményt nyújt, míg a „széles mód” a koncerttermi akusztikát idézi meg, és az összetettebb művek teljes erejének és mélységének felszabadítását teszi lehetővé.

A Honor 9 továbbfejlesztett dual kamerája egy 12 megapixeles RGB lencsével és egy 20 megapixeles monokróm lencsével rendelkezik. Az RGB lencse színhűen rögzíti a legapróbb részleteket is, míg a monokróm lencse olyan további kontrasztot és élességet biztosít, amire a hasonló pixelnagyságú RGB lencse nem képes. A monokróm lencse önmagában is működik, így valódi fekete-fehér képeket is készíthetünk vele. A Honor 9-cel „Mozgóképeket” is rögzíthetünk, így betekintést nyerhetünk a kép előtti és utáni pillanatokba is. A továbbfejlesztett Portré funkció segítségével még tökéletesebb szelfiket készíthetünk, mint eddig.

A Honor 9 ultra-nagy felbontású 4K videók rögzítésére is képes. Emellett pedig elektronikus képstabilizátorral rendelkezik, amely csökkenti a kézmozgás által okozott képi remegést. De ez még nem minden, hiszen a „QUIK” hivatalos GoPro certifikált alkalmazással kombinálhatod a mozgó képeket, és pár érintéssel elkészítheted és megoszthatod saját kisfilmed.

 

A Honor 9-hez új kiegészítőket is bemutatott a gyártó. Az új Honor Sport Bluetooth fülhallgatóval még a legizgalmasabb helyzetekben sem maradunk zene nélkül, és a kezeink is szabadok lesznek egy-egy hívás közben. A Honor Band 3 figyeli a pulzusszámot, nyomon követi az alvás minőségét, és a futási eredményeket is rögzíti. Az eszköz 50 méterig vízálló, dinamikus narancsszínben, klasszikus tengerészkékben és karbon feketében lesz elérhető. A készülék várhatóan júliustól lesz elérhető Magyarországon 154 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, gleccser szürke, sarkvidéki kék és éjfekete színekben.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

    Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

    2023.04.29
    | Phone Arena
    Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
    Adategyeztetés online a Vodafone-nál

    Adategyeztetés online a Vodafone-nál

    2017.06.07
    | Vodafone
    Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
    Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

    Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

    2019.12.31
    | (x)
    A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
    Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

    Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

    2020.10.27
    | XDA Developers
    A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.