Indul a 2023-as Xiaomi Fan Festival

2023.04.04| Xiaomi

Különleges ajánlatokkal és ajándékokkal ünnepli felhasználóit a Xiaomi, indul az akció dömping! Az immár hagyománnyá vált, világszerte megrendezett tavaszi Xiaomi Fan Festival keretében április 3-tól hazánkban is kiemelkedően jó ajánlatokkal jelentkeznek.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Xiaomi Fan Festival a vállalat 2010. április 6-ai alapítását ünnepli. A Xiaomi 13 éve van jelen - ez az évforduló egy különleges esemény mind a márka, mind pedig a világ különböző pontjain élő rajongókból álló közösség számára. A Xiaomi minden évben exkluzív kedvezményekkel és promóciókkal örvendezteti meg a rajongókat a Xiaomi Fan Festival alkalmából.

Így lesz ez idén is, amikor a technológiai fejlődés élvonalát képviselő gyártó a termékportfóliója igazi húzóneveit teszi különleges ajánlatokkal elérhetővé. A rajongók a teljesség igénye nélkül olyan készülékekhez juthatnak hozzá kedvezmények kíséretében a promócióban résztvevő üzletekben, mint a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12, a Redmi 12C, az Electric Scooter 3 Lite, a Redmi Buds 4, a Xiaomi Watch S1 Active és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2.

A többi termékről a promócióban résztvevő partnereknél tájékozódhatnak, bővebb információ a Xiaomi Fan Festival oldalán érhető el: Xiaomi Official

Xiaomi Fan Festival promóció részletei

A 2023. április 3-16-ig tartó Xiaomi Fan Festival promóciós programjában a MediaMarkt, az Emag, a Xiaomishop.hu, a Xiaomi Store Arena, a Mi-home.hu, az Alza vesz részt.

A fesztiválhoz kapcsolódó ajánlatok keretein belül jelzett időszakban a Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei vásárlása esetén kedvezményes utalvány jár a promóciós partnereknél, amelyeket a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni: a Redmi Note 12 Pro 5G vásárlói 10,000 forintos, a Redmi Note 12 telefon vásárlói 7,000 forintos, a Redmi 12C vásárlói pedig 5,000 forintos vásárlási utalványban részesülnek.

A Xiaomi Fan Festival promóció az Euronics esetében 2023. április 6-19 között lesz elérhető. Az üzetláncnál vásárolt Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei - Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12, Redmi Note 12C - vásárlása esetén a vásárlók egy ráadás Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock terméket kapnak.

A promóció részleteiről további információ a Xiaomi Fan Festival 2023 oldalon olvasható.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.