Ilyen lehetett volna a terminátor órája?

2023.03.02| Android Police

A Huawei Watch GT Cyber okosórán ugyanolyan könnyen lehet keretet cserélni, mint a legtöbb hasonló órán szíjat.

Az okosórák a legdivatosabb mobilos kiegészítők közé tartoznak, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy szíjcserével vagy új óralapok kipróbálásával igazgassuk őket a saját ízlésünknek megfelelően. sajátítsuk el őket. 

Ami az óra testét illeti, általában nincs vagy maximum 2-3 szín választható és kész. Az idei MWC 2023 kiállításon a Huawei újragondolja ezt a megközelítést, miközben bemutatta Watch GT Cyber okosóráját, amely gyorsan cserélhető tokkal rendelkezik.

Ugyanúgy, ahogy egy új szíjat helyezhet fel az órája füleire, hogy módosítsa a kinézetét, a Huawei Watch GT Cyber segítségével kiemelheti az óra belsejét az előlapból és a keretből, és áthelyezheti egy másik testbe. A Huawei ezt a részt Smart Movementnek” nevezi.

A cég két alapmodellel indul: a kerámiát és acélt használó Huawei Watch GT Cyber Urban Edition, valamint a megerősített kompozit Sport Edition. De bár ezek között váltogathatja a színeket és az anyagokat, az általános dizájn nem igazán változik – talán jó lett volna egy kicsit változatosabb megjelenést látni a tokok megjelenésében.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Ez persze csak elméleti gondolkodás, hiszen nagy eséllyel soha nem jutunk hozzá ilyen készülékhez. A HuaweiWatch GT Cyber nem egy Wear OS modell, hanem HarmonyOS szoftvert futtat. A Huawei egyelőre nem osztotta meg a Watch GT Cyber árait vagy kiadási terveit, ám úgy tudjuk, hogy kizárólag Kínában lesz kapható.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.