Hogyan tehetünk boldogabbá egy férfit az ágyban?

2022.11.23
Címkék:

Sok nőnek fogalma sincsen arról, hogyan lehetne jobb az intim együttlét. Mi az, amit a másik fél élvez, és mitől lenne boldogabb.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Pedig igen könnyű technikák és módszerek vannak arra, hogyan lenne sokkal jobb minden. Mielőtt azonban rögtön arra gondolnánk, hogy ehhez ki kell lépni a komfortzónából, akkor megnyugodhatunk, hiszen nem kell perverznek lenni ahhoz, hogy egy férfi kedvében járhassunk. 

 

Módszerek, amiktől a férfiak boldogabbak lesznek az ágyban

 

Van pár megoldás arra, hogy hölgyként jobbá tegyük a párunk számára a szexuális együttlétet. A Szeresdmagad.hu szexi ruháival például beöltözhetünk szinte bárminek, amiről úgy gondoljuk, hogy a másiknak tetszene. Lehet szó cicaruhákról, fűzőkről, esetleg miniruhákról egyaránt, ha szeretjük ezeket a mutatós darabokat, akkor érdemes lehet bepróbálkozni velük. Emellé viszont választható bármilyen erotikus kellék vagy éppen vibrátor, hiszen ezek a kellékek mind segíthetnek abban, hogy a férfi kedvében járjunk. 

 

Fontos viszont, hogy nyitottak legyünk, hiszen csak akkor tehetjük a másikat boldoggá, ha mi magunk is elégedettek vagyunk. Közelítsük meg nyitott elmével az együttléteket. Ehhez olvashatunk erotikus történeteket, így olyan dolgokat ismerünk meg, amikre korábban nem gondoltunk volna. Mivel sajnos a vágyakról nem sokan beszélnek, így sokszor csak sejtésünk lehet arról, hogy mire vágyik a másik. Az erotikus sztorik azonban olyan pluszt nyújtanak, amivel sokkal jobbá tehető egy párkapcsolat. 

Az orális mindig jó megoldás

 

Valószínűleg nincs olyan nő, aki találkozott már olyan férfival, aki ellenkezett volna egy kis orális előjáték ellen. Nem csoda, hiszen az urak imádják ezt a fajta kényeztetést, így ezzel nem lehet mellélőni. Ehhez viszont meg kell tanulni a technikát, a fortélyokat, hiszen csak így lehetünk jobbak az ágyban. 

 

Mielőtt azonban valaki azt gondolná, hogy ehhez fulladozni kell, akkor nyugalom, ez nem pornó. Minden férfi más, ezáltal az igényeik sem ugyanolyanok, viszont az orális dolgokban egyezik a véleményük. A nemi szerv felső része a legérzékenyebb, így ezt mindenképpen érdemes stimulálni. Amennyiben sikerül megtanulni ezt, akkor máris sokat tettünk azért, hogy a férfiak szemében jobbá váljunk.

 

A kéz és a különféle szexpozíciók

 

A kezek mindig megoldást jelentenek szex közben. A legtöbben, ha előjátékra gondolnak, akkor azonnal a csók és a simogatás jut az eszükbe. Mielőtt aktusra kerül sor, akkor igazán felemelő érzés lehet a férfi számára, ha olyan helyeken masszírozzuk, ahol jól esik neki. Még látványosabb és izgalmasabb lesz, ha mindezt valamilyen masszázsolaj társaságában tesszük meg. Melegít, síkosít, de akadnak típusok, amelyeket akár le is lehet nyelni. 

 

Ha viszont ez nem lenne elég, akkor érdemes lehet különféle szexpozíciókat kipróbálni. Ha más nem, nagyon vicces dolog sül ki belőle, bár ehhez nyitottságra van szükség, mind a két féltől. Rengeteg pozíció létezik, ezáltal biztosan minden pár talál olyat, amiben mind a ketten jól érzik magukat. 

 

Ennyi ötlet láttán garantáltan nem lesz unalmas esték színtere a hálószobánk, ugye?

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.