Hogyan módosítsa a helyszínt Androidon root nélkül

2022.11.17| (x)
Címkék:

A földrajzi hely módosítása Androidon egy népszerű funkció, amely lehetővé teszi, hogy megtréfálja barátait és családtagjait az eszköz koordinátáinak módosításával.

Nos, ha kíváncsi arra, hogyan kell módosítani a helyet Androidon, akkor a megfelelő oldalon vagy, és olvass tovább. Ebben a cikkben megismerheti az ehhez hasznos módszert. Nézzük meg!

Mit jelent a mock location engedélyezése az Androidon

Mielőtt belemerülne az Androidon a hely módosításának hasznos módszereibe, értse meg, mit jelent a mock location engedélyezése Androidon!

Egyszerűen fogalmazva, ez az a folyamat, amelyen keresztül manuálisan beállíthatunk egy helyet, függetlenül attól, hogy a GPS milyen helyet észlel a készülékben. Ez az opció ott van az Android fejlesztői beállításaiban, és hasznos az eszköz különböző paraméterek alapján történő teszteléséhez.

Ezért ezt a funkciót elég sokan használják, mivel sok előnnyel jár számukra. Azt azonban tudni kell, hogy ez a funkció nem érhető el az iPhone felhasználók számára, csak Android található meg.

Hogyan lehet engedélyezni a helymeghatározás módosítását az Android-eszközök különböző márkáin?

Ebben a szakaszban segítünk megismerni azokat a lépéseket, amelyek segítségével engedélyezheti az álhelyek használatát a különböző márkákon Android-eszközökön:

Samsung:

Minden Samsung-felhasználó számára a hely módosításának lépései a következők:

Lépés 1: Lépjen a fejlesztői opció hibakeresési szakaszába.

Lépés 2: Kattintson a helymeghatározási alkalmazás opcióra.

Lépés 3: Válasszon ki egy módosító alkalmazást a funkció automatikus engedélyezéséhez.

 

Lg:

Az összes LG eszköz felhasználó számára a hely módosításának a lépése a következő:

Lépés 1: Lépjen az LG készülék fejlesztői beállításaira.

Lépés 2: Válassza az Mock location engedélyezése lehetőséget.

Lépés 3: Engedélyezze most a funkciót, és válasszon egy módosító alkalmazást.

Huawei:

A Huawei egy fokkal bonyolultabb a folyamat.:

Lépés 1: Lépjen a beállításokhoz, és kattintson a szoftverinformációkra.

Lépés 2: Kattintson a "7-szer" buildszámra a fejlesztői beállítások eléréséhez.

Lépés 3: Most ismét lépjen a beállításokra, majd a fejlesztői beállításokra, és kattintson a mock location alkalmazásra. Itt válassza ki azt az alkalmazást, amelyen keresztül módosítani kívánja a helyet.

 

Hogyan lehet a helyet az Androidon root nélkül módosítani?

Ha nincs kedve a root opció használatához, akkor lehetőség van arra, hogy anélkül is módosítsa a helyet Androidon. Egyszerűen fontolóra veheti az  iMyFone AnyTo (Android helyváltó) használatát , és élvezheti az előnyöket.

Ezt az eszközt kifejezetten minden olyan Android-felhasználó számára tervezték, akiknek szükségük van a készülék helyének módosítására. Ez egyszerűen használható, és sok olyan funkcióval áll elő, amelyeken keresztül bárhol, pillanatok alatt megváltoztathatja tartózkodási helyét.

Funkciók:

  • Az eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pillanatok alatt megváltoztassa a helyét a világ bármely pontján.
  • Az eszköz kompatibilis az Android és iOS eszközökkel.
  • Dolgozzon sikeresen olyan AR-játékokkal , mint a Pokémon GO.
  • Hasznos a földrajzilag tiltott tartalmak eléréséhez.
  • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megváltoztassák a helyet az alkalmazásban, például a Snapchat vagy  a WhatsApp alkalmazásban.

A hely módosításának lépései az Android GPS-en az iMyFone AnyTo segítségével:

1 lépés: Szerezze be az iMyFone AnyTo-t a számítógépére, és fejezze be a telepítési folyamatot. Az alkalmazás elindítása után kattintson az "Első lépések" gombra.

 

2 lépés: Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez egy USB-kábel segítségével, és oldja fel az eszköz zárolását a bizalomra kattintva. Itt kérheti az eszköz feloldását, megemlítheti a kódot, és rákattinthat a bízzon ebben a számítógépben. 

 

Lépés 3: Engedélyezze a teleport módot a térkép jobb felső sarkában, és nagyítson vagy kicsinyítsen az adott hely kiválasztásához.

 

Lépés 4: Megjelenik egy oldalsáv, amely arra kéri, hogy válassza ki az úti célt, kattintson az "Áthelyezés" lehetőségre, és ez az, hogy a tartózkodási helye egy időn belül megváltozik.

 

Vélemények:

"Körülbelül egy hónapja használom az iMyFone AnyTo-t, és nagyon szeretem! Ez a legjobb alkalmazás a helyek módosítására Androidon. Nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. Összességében nagyon ajánlom bárkinek az AnyTo-t mindenkinek, aki jó mock location alkalmazást keres."

Mit tehet az Android helyének módosítása után?

A hely módosításának elég sok előnye van. Ilyen például:

  • Olyan helyi frissítéseket és időjárás-előrejelzési részleteket kaphat, amelyek más helyekhez tartoznak.
  • A szoftverek letöltése vagy az Ön országában tiltott és más országokban elérhető funkciók egy adott készletének használata könnyebbnek bizonyul, ha módosítja a helyszínt.
  • A hely módosítása hasznos a társkereső alkalmazások használatában, mivel az emberek megváltoztathatják a helyet, és kapcsolatba léphetnek más országokból származó emberekkel.
  • A médiaalkalmazások bizonyos helyekre korlátozódnak, amelyek könnyen elérhetők a helyek módosítása után, ha ezek tiltottak az Ön országában.
  • A hely módosítása hasznos lehet abban, hogy a helyközpontú játékalkalmazások nagyobb irányítást érjenek el.
  • A hely beállítása tesztelési célokra és az alkalmazás működésének ellenőrzése könnyen elvégezhető, miután módosította a helyet Androidon.

Következtetés:

A hely módosítása Androidon szórakoztató, és különböző körülmények között használható. Fontos megérteni, hogy figyelmet fordítanak a megfelelő lépésekre, hogy egyáltalán ne legyen probléma. Ha nem biztos abban, hogy milyen módszerrel lehet módosítani a helyet az Android-eszközök különböző márkáin, ne aggódjon, és fontolja meg az  iMyFone AnyTo-t. Az alkalmazás elegendő ahhoz, hogy root nélkül módosítsa a helyet az Androidon!

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.