Hihetetlen OnePlus Nord villámakció

2022.01.11| OnePlus
Címkék:

OnePlus Nord 5G


Féláron lehet hozzájutni a OnePlus Nordhoz villámakció keretében a gyártó oldalán.

A OnePlus Nord 5G-t még 2020-ban teszteltük. Nagyon elégedett voltunk vele.

A Nord kijelzője az egyik legjobb a középkategóriás telefonok piacán. A 6.44 colos panel Fluid AMOLED, így az igazi mélyfeketét már meg sem kell említeni, a színek is élénkek. Sokkal szebb összességében a megjelenítés, mint amire ebben a szegmensben első blikkre számítani lehetne.

A kijelző felbontása 1080×2400 pixel, ez 20:9 képarányt, valamint 408ppi képsűrűséget jelent a gyakorlatban, a karcoktól pedig Gorilla Glass 5 védi, ahogy egyébként a hátlapot is. Ami érdekes, az nem csak a HDR10+ támogatás, hanem az, hogy ebben az árkategóriában elérhető 90Hz-es képernyőfrissítési arány, így a felhasználói élményt egy méretes lökést kapott. Talán még a magasabb arány jelenléténél is fontosabb, hogy a OnePlus nem korlátozza a 90Hz-et egy-egy alkalmazásra vagy videóra, ha felhúztuk, az úgy is marad. Nincs az az app vagy állapot, ahol lecsökkentené!

A OnePlus Nord teljesítményére sem lehet panasz. Persze nem egy csúcskategóriás telefon, de azért a Snapdragon 765G chipset új, ebben egy mag 2.4, egy másik 2.2 gigahertzen dolgozik a maximális hatékonyság érdekében, ha szükséges, azonban kevésbé teljesítményigényes feladatoknál 1.8 gigahertzen pörög a maradék hat mag.

A chipset támogatja a 6GHz alatti 5G hálózatokat. Ez az első alkalom, hogy a OnePlus egy készülékén nem zászlóshajó processzort kínál. Ez egy OnePlus 8-hoz képes lassabb működést jelent, de persze itt inkább a számok beszélnek, mint a való életben a használat. Ez nem csak marketing bullshit, a Snapdragon 765G tényleg közel áll a 845-höz mind CPU, mind GPU teljesítmény terén.

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

Most Flash Sale-ben 2022.01.12 10:00-tól egy napig vagy a készlet erejéig féláron lesz kapható a gyártó honlapján, EU-s raktárról, így biztos, hogy nem kell vámot és ÁFA-t pluszban fizetni utána.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.