Hatalmas hiba van az iOS 15.4-ben

2022.03.21| GsmArena
Címkék:

apple

,

ios 15.4


Az iOS 15.4 frissítés állítólag egyes felhasználóknál gyors akkumulátor merülést okoz!

A múlthét elején az Apple megkezdte az iOS 15.4, valamint az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a macOS Monterey 12.3, a tvOS 15.4 és a HomePod Software 15.4 bevezetését. A frissítésről bővebben itt olvashatsz, de a legnagyobb szpot funkciója az, hogy a telefonodat Face ID segítségével, maszkkal feloldhatod. Szép gesztus azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs Apple Watch-uk - a tavalyi iOS 14.5 eredetileg a Face ID-t maszkkal együtt vezette be az Apple Watch-csal rendelkező iPhone-felhasználók számára. Az új Face ID azonban csak az iPhone 13 és az iPhone 12 generáción működik, és lassabb és kevésbé biztonságos. Nevezzük tehát részleges győzelemnek.

A funkciók korlátozott elérhetősége lehet a legkisebb probléma az iOS 15.4 esetében, mivel egyre többen számolnak be rossz akkumulátor-üzemidőről az OTA után, például egy iPhone 13 Pro Max csak fél napig bírja vagy egy régebbi iPhone 11-es, amely 24 óra alatt 80%-os töltöttséget veszít, két óra képernyőn töltött idővel.

Természetesen a probléma messze nem általános, és néhány átmeneti akkumulátorbaj néha várható egy frissítés után. Az iOS 15.4 pedig talán nem tűnik túl jelentősnek, de úgy tűnik, hogy a jelek szerint 39 sebezhetőségi hibajavítást tartalmaz. Mégis, ezek az akkumulátor merülési számok egy kicsit magasnak tűnnek. Egyes felhasználók azt feltételezik, hogy az Apple sokkal gyakrabban kezdte el használni maximális 120 Hz-es ProMotion frissítési frekvenciát. Ez hihetőnek hangzik, de nem lehet ez a teljes magyarázat, mivel csak az iPhone 13 Pro és Pro Max rendelkezik ProMotionnel, és nem ezek az egyetlen érintett modellek. Reméljük, hogy a problémák hamarosan megoldódnak.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A szerencsétlen akkumulátorproblémák mellett az iOS 15.4 tartalmaz több mint 100 új emojit az Emoji 14.0 készletből, egy új hangopciót a Siri számára, valamint az idő- és dátuminformációk offline szolgáltatásának lehetőségét, az EU digitális COVID tanúsítvány támogatását az Apple Wallet oltási kártyáiban, a Safari weboldal fordításainak javítását olasz és kínai támogatással, a Podcasts alkalmazás javításait és még sok mást.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.