Használj szalagfüles papírtáskát!

2022.11.11
Címkék:

Világszerte egyre elterjedtebb az ökoszemlélet és ez a csomagolóiparban is megjelenik.

Az emberek keresik a környezetbarát megoldásokat és ennek az egyik módja a hagyományos nejlonszatyrok helyett a papírtáskák használata.

 

Ma is van azonban, aki idegenkedik a papírból készült szatyor használatától, pedig egyáltalán nem kellene, hiszen a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően ezek a csomagolóanyagok is ugyanolyan strapabíróak és tartósak, mint műanyagból készült társaik, sőt azoknál is tartósabbak! Nem kell tehát vonakodni az alkalmazásuktól, cikkünkben el is mondjuk, hogy miért.

 

A szalagfüles papírtáska előnyei

 

Az indepack.hu talpas papírzacskói és papírtáskái környezetbarátak, hiszen alapanyaguk papír, mely a természetből származik, és lebomlása során sem szennyezi a környezetet, hanem visszakerül a természet körforgásába.

 

A papír tehát egy fenntartható csomagolás, ami beleilleszkedik a környezet ökoszisztémájába, előállítása kevesebb energia igénnyel jár, mint a műanyagé. Ezenkívül lebomlása során teljesen visszaépül a környezetbe, míg a műanyag zacskók, ha nem kerülnek a szelektív gyűjtőbe, szennyezik a környezetet.

A szalagfüles táska füle többrétegű és stabilan rögzítésre került, ezért nem fordul elő az, hogy a bevásárlásunk a hazavitel során hirtelen a földre esik, mert leszakad a szatyor füle. Nem kell tehát aggódni azon, hogy nem elég erős a papírfül, mivel a gyártás során gondoskodtak arról, hogy bírja a súlyt.

 

A papírtáska alja is erős és ragasztott, éppen azért, hogy a benne tárolt élelmiszer, egyéb termék nehogy kiessen, amikor felemeled a szatyrot. A masszív, ragasztott aljának köszönhetően nem fog kiszakadni.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

Ha a saját termékedet adod papírzacskóban, akkor mindenképpen logóztasd meg, hiszen ezzel azonosítani tudod a vásárlóban a brandedet, és a szatyor olyan helyekre is eljut, ahová te nem, ezért kiváló marketingeszköz. 

 

A szatyrod újrafelhasználható, így a vásárló többször is magával tudja vinni. Amennyiben logód is rajta van, akkor remek lesz számodra a reklámértéke.

 

A papírtáskák új élete

 

A táska újrahasznosításának széles tárházát találhatod, hiszen a termékek hazahozatala mellett egyéb felhasználási területe is létezik.

 

  • Használd nyáron a téli ruhák tárolására, és így tedd el a beépített szekrénybe vagy a kamrába, ezáltal hely szabadul fel a szekrényedben!
  • Készíts belőle könyvborítót, így megóvhatod az éppen olvasott könyvedet!
  • Csomagolj bele ajándékot, kösd át rattan szalaggal és díszítsd fel száraz virággal!
  • Pakolj bele a vendégeknek a vendégváró sütiből, sós falatkákból, amikor hazaindulnak!
  • Gyűjtsd bele a papírhulladékot, és amikor megtelt, dobd zacskóval együtt a szelektív gyűjtőbe!
  • Tedd bele a gyerekek kinőtt ruháit vagy az általad már nem hordott dolgokat, és add be az adományboltba!

 

A szalagfüles papírtáska kiváló környezetbarát csomagolóanyag és ezen túlmenően többféle módon újrahasznosítható. Válaszd tehát bátran, hiszen ez egy strapabíró, széleskörűen felhasználható ökotermék.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.