Három irányban szinkronizálható az LG Mini

2010.02.17
Címkék:

Az LG a Mobil Világkongresszuson

Az LG a Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be az új LG Mini GD880 készüléket, a világ elsõ olyan zárt operációs rendszerû mobiltelefonját, amely három irányú szinkronizálási lehetõséget kínál az LG Air Sync technológia révén. A mindössze 10,6 mm vastag és 99 gramm tömegû LG Mini egyik újdonsága az LG Air Sync elnevezésû háromirányú szinkronizálást.

Ez a következõ generációs mobiltechnológia lehetõvé teszi a felhasználók számára, hogy a telefonon lévõ adataikat folyamatosan szinkronizálják a számítógépen tárolt információkkal és Wi-Fi internetkapcsolaton keresztül a böngészõ elõzményeivel, így a fényképek, a videofelvételek, a naptárak és a névjegyzékek folyamatosan frissíthetõk és hozzáférhetõk. Mivel ez az elsõ multimédia telefon, amely támogatja az eddig csak nyílt operációs rendszerû telefonokon elérhetõ LG Air Sync megoldást, az LG arra számít, hogy az LG Mini a piac érdeklõdés középpontjába kerül.

A felhasználók egyéni igényeit és információszerzési módjait szem elõtt tartva az LG Air Sync háromféleképpen mûködik. Az Elõzményeket szinkronizáló funkció a telefon böngészõjét frissítve mindenek elõtt arról gondoskodik, hogy megmutassa a számítógépen behívott legutóbbi 100 weboldalt, így a felhasználó visszatérhet oda, ahol abbahagyta a böngészést. Másodsorban a PIM (személyes információkezelõ) szinkronfunkciójának segítségével az LG Mini a felhasználók számítógépével szinkronizálja a telefonkönyv és a naptár összes bejegyzését.

Ez azt jelenti, hogy a számítógépen még akkor is elérhetõ lesz minden telefonszám és találkozó idõpont, ha a telefonunkat éppen nem találjuk. Végül pedig néhány jobb egérgomb kattintással a felhasználók számítógépein tárolt képek és információk azonnal átvihetõk az LG Mini mobilra, így bármely weboldalon található képbõl egyetlen egérkattintással elkészíthetõ a Mini háttere.

Az LG Mini a piacon ma kapható legkisebb és legkeskenyebb 3,2 inches teljes érintõképernyõs telefon ezzel együtt gyors webböngészést és push e-mail funkciókat is kínál a felhasználók még nagyobb kényelméért. A közösségi funkcióknak köszönhetõen a felhasználók egyszerûen tarthatják a kapcsolatot barátaikkal az olyan internetes közösségi oldalakon, mint a Facebook és a Twitter, miközben folyamatosan tájékozódhatnak arról, hogy barátaik mit csinálnak. A „kis” telefon 5 megapixeles fényképezõgépet, Wi-Fi-t, A-GPS-t, FM rádiót és 7,2 Mbps HDSPA-t is rejt.

A készülék magyarországi bevezetésérõl a késõbbiekben adnak tájékoztatást. A mobiltelefon ára országonként eltérõ lehet.



 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.