Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Black Shark 5 Pro!

2022.05.30| GsmArena
Címkék:

black shark 5


A Black Shark 5 és az 5 Pro globális bevezetése június 8-ra van kitűzve a harmadik modell nélkül!

A Xiaomi Black Shark márciusban mutatta be a Black Shark 5 sorozatot, amely három okostelefont tartalmaz - Black Shark 5-öt, Black Shark 5 Pro-t és Black Shark RS-t. Ezek jelenleg csak Kínában kaphatók, de a termékcsalád jövő hónapban kezdi meg globális bevezetését, kezdve Malajziával.

A Black Shark malajziai részlege a közösségi médiában jelentette be a Black Shark 5 és Black Shark 5 Pro június 8-i bevezetését. Az esemény helyi idő szerint 19 órakor kezdődik, és élőben közvetítik a vállalat Facebook- és TikTok-fiókjain. A Black Shark 5 RS nem lesz része a június 8-i bemutató eseménynek, és nem világos, hogy a vállalat később hozza-e Malajziába, vagy csak az alap és a Pro modellek kerülnek az ázsiai országba.

A Black Shark még nem fedte fel a Black Shark 5 és a Black Shark 5 Pro malajziai árazását, de mivel mindkét okostelefon pár hónapja került piacra, tudjuk, hogy mit kínálnak.

Az alap modellt a Snapdragon 870 SoC hajtja, míg a Pro verzióban a Snapdragon 8 Gen 1 chip áll a kormánykerék mögött. Mindkét okostelefon hátlapján hármas kamerarendszer található, de eltérnek, mivel a Black Shark 5 beállítása 64MP-es elsődleges, 13MP-es ultraszéles és 2MP-es makró egységek kombinációjából áll, míg a Black Shark 5 Pro beállítását egy 108MP-es kamera vezeti, amelyhez 13MP-es ultraszéles és 5MP-es teleobjektív makró kamera csatlakozik.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.