Fordítsd bárhogy: Alcatel Idol 3

2015.03.16| Alcatel

Az Alcatel OneTouch Idol 3 okostelefonba JBL audiorendszer, két előre néző hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre.

Az Alcatel OneTouch Idol 3 okostelefonba JBL audiorendszer, két előre néző hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre. Az IDOL 3 különleges funkciója: 100%-ban reverzibilis, tehát a felhasználók akár fordítva is megfoghatják a telefont – az IDOL 3 felhasználói felülete automatikusan alkalmazkodik. Az IDOL 3 Clari-Fi technológiával ellátott JBL audiorendszerével tenyerébe professzionális hi-fi rendszer kerül, amivel lejátszhatja saját számait, vagy bármilyen zeneszámot, a két első hangszóró 3D térhangzást biztosít. A ONETOUCH MIX zenealkalmazással a letöltött vagy az online számokat mindenki magának keverheti. Az IDOL 3 a partik elsőszámú kelléke.

A fotózásban nagy segítség a 13 megapixeles hátsó kamera, nagy rekesznyílással a kis fényekhez. Az első kamera nyolcvannégy fokos látószögének köszönhetően az egész csapat belefér a szelfibe. A Fast Face Focus (gyors arcfókusz) szoftver 0,15 mp alatt ismeri fel az arcokat. HDR 30 kép/mp-es valós idejű videó. Az automatikus jelenetfelismerés funkció automatikusan beállítja a kontrasztot, az expozíciót és a színeket, így a lehető legjobb képeket biztosítja.

A Technicolor Color Enhance színkiemelő technológia kiváló színképet biztosít. A nagy felbontású képernyőnek hála bármilyen szögből tisztán láthatja annak tartalmát, ami a fokozott fényerősségnek köszönhetően kristálytisztán olvasható kültéren, még erős napsütés mellett is. Ráadásul az IDOL 3 még fordítva is kiválóan működik. A felület, ami mindig beigazítja önmagát. Ugorjon akár szaltót vagy kutasson akár a sminkkel és kacatokkal teli női táskában, vegye kezébe a telefont, akármilyen irányból. Bizony így van: 100%-ban reverzibilis. Telefonáljon, internetezzen, fotózzon, vagy keverje a zeneszámokat jobbról felfelé, vagy felülről lefelé. Mindegy, milyen irányban teszi mindezt – a kijelző igazodik.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ez az ultravékony telefon kétféle méretben érhető el: 4,7" és 5,5". Két hi-fi hangszóróval, 13 megapixeles hátsó kamerával, nagy rekesznyílással a kevés fény melletti fényképezéshez és a kamera fényérzékenységét javító érzékelővel látták el. A 4,7”-es modell négymagos processzorral és HD kijelzővel; az 5,5”-es modell nyolcmagos processzorral és full HD kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell 4G LTE csatlakozást biztosít. A telefonok operációs rendszere az Android 5.0 Lollipop. Az IDOL 3 szimmetrikus kialakítása lehetővé teszi a teljesé a reverzibilitást.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.