Először fotón a Galaxy Z Fold 2

2020.07.21| Android Police

Homályos, de egyértelmű fotót kaptunk Twitteren, először láthatjuk a Galaxy Z Fold 2-t.

A képet Ice Universe posztolta, így a valódiságával kapcsolatban nincs okunk kételkedni. A felbontás nem kevés kívánnivalót hagy maga után, ennek ellenére látható a telefon bronz színben, a Note 20-hoz hasonló hátsó kamera összeállítással együtt. Ez megerősíti a korábbi szivárgásokat, miszerint összecsukva nagyobb kijelzőt kapunk.

Annak ellenére, hogy a kép nem olyan éles, mint amilyen lehetne is akár, egyértelműen egy, a korábbinál sokkal nagyobb első kijelző látható, amely a telefon tetejére nyúlik tovább, mint az előző Galaxy Fold képernyője. A hátsó kamera konfigurációja olyan, mint amit már láthattunk a Galaxy Note 20 Ultra esetében. Ez lehet az ipari tervezés egyszerű konzisztenciája, de utalhat a hasonló kamera-specifikációkra is.

További apró részletek is napvilágra kerültek így, mint például a rácsok, amelyekről feltételezzük, hogy a sztereó hangszórókat takarja, ezeket a telefon tetején és alján találjuk (mindkettő a kihajtható kijelző bal oldalán, hasonlóan az előző Galaxy Fold-hoz), egy USB C port a jobb alsó sarokban, és kisebb furatok a mikrofonoknak.

Mivel a Samsung szivárgási szezonja folytatódik a Note 20 sorozat várható augusztus 5-i bejelentése előtt, joggal várhatjuk, hogy ezzel együtt egyre többet hallunk a Galaxy Z Fold 2-ről az elkövetkező hetekben.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.