Elég hasznos funckiót kapott a watchOS 9!

2022.11.19| GsmArena

A régóta várt funkciót végére lefejlesztette az Apple! A watchOS 9 megkaptam az energiatakarékos üzemmódot.

Az Apple Watch-hoz készült új watchOS 9 frissítésben a vállalat végre egy valódi energiatakarékos üzemmódot hoz, hogy szükség esetén meghosszabbítsa az óra akkumulátorának élettartamát. Ezt manuálisan lehet aktiválni a Vezérlőközpontban vagy a beállítások menüben. Emellett figyelmezteti a felhasználót, ha már csak 10%-os töltöttségi szintje van hátra az akkumulátornak. Automatikusan kikapcsol, amint eléri a töltő 80%-át.

Az akkumulátorkímélő üzemmód kikapcsolja az olyan igényesebb funkciókat, mint a pulzusszámértesítéseket, a ritmuszavarok követését, a pulzusszám- és a vér oxigénszint mérését. Az edzésemlékeztetők szintén kikapcsolódnak.

Érdekes módon, ha nincs a közelben az órához csatlakoztatott iPhone, akkor kikapcsolja a Wi-Fi, és a mobilkapcsolatokat. A bejövő hívások és értesítések szintén ki vannak kapcsolva. Bizonyára, ha szükséged van egy bizonyos alkalmazásra, amely adat- vagy Wi-Fi kapcsolatot igényel, a rendszer újra bekapcsolja azokat. Ha pedig az óra a telefon kapcsolati tartományán belül marad, akkor elhalasztja az értesítéseket, és óránként kézbesíti azokat.

Természetesen az óra általános teljesítménye az új akkumulátortakarékos üzemmódban is csökken, így az animációk és a navigáció egésze nem lesz olyan gördülékeny.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.