Brutál gyorsan tölt a OnePlus 9 Pro

2021.03.16| Pricebaba

Exkluzív hírt kaptunk a OnePlus 9 Pro okostelefonról, mely szerint elképesztően gyors töltésre lesz képes vezeték nélkül is a telefon.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ishan Agarwaltól megtudtuk, hogy a OnePlus új csúcsmobilja támogatja az 50W-os vezeték nélküli töltést, ehhez a gyártó egy új töltőt is piacra dob. A OnePlus 9 Pro jelentős frissítést hoz a OnePlus 8 Pro modellhez képest. Ez utóbbi „csak” 30W wireless töltési sebességre volt képes, ám az első készülék volt a cég kínálatában, amely támogatta a vezeték nélküli töltést, ebben nagyon későn lépett a vállalat.

Agarwal szerint a OnePlus a 9-es szériával együtt elhozza a Warp Charge 50 töltőt is. Még januárban Max Jambor azt állította, hogy a OnePlus 9 Pro 45W-os vezeték nélküli töltéssel érkezik és támogatja a reverz töltést is, bár korlátozott sebességgel. Akkor Jambor elárulta, hogy a OnePlus 9 vezeték nélküli töltést is kap, bár a támogatott sebességeket nem említette.

A OnePlus 9 és 9 Pro nemrégiben megjelent a 3C tanúsító weboldalon, amelyből kiderült, hogy mindkét telefonhoz 65W-os gyorstöltő tartozik. Harmadik féltől származó USB Power Data Object (PDO) és USB programozható tápegység (PPS) azonban valóban csak a már említett 45W teljesítményt képes biztosítani.

A gyártó megerősítette a tudás egy részét Twitteren, köztük az LPDDR5 RAM-ot, a 120Hz-es kijelzőt, az 50 megapixeles IMX789-es kamerát, a Sony IMX766-os ultraszéles érzékelőt és a 4K 120fps videofelvételt. A vállalat hároméves partnerséget kezdett a Hasselblad céggel zászlóshajói kameráinak közös fejlesztése érdekében.

Ami a pletykákat illeti, a OnePlus 9 Pro várhatóan 6,7 col képátlójú, QHD+ felbontású kijelzővel, míg a OnePlus 9 6,55 hüvelykes FHD+ megjelenítővel érkezik. Mindkét telefonban megtalálható lesz a Snapdragon 888 SoC, egy 4500 mAh akkumulátor és az Android 11. A OnePlus 9 és 9 Pro globálisan március 23-án mutatkozik be, az eseményt Indiából élőben közvetítik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Okosóra két kamerával akcióban

Okosóra két kamerával akcióban

2019.10.18
| (x)
Akciós a Kospet Vision 4G-s, dual kamerás okosóra.
Te is bedőltél az Androidos „vírusnak”?

Te is bedőltél az Androidos „vírusnak”?

2019.11.12
| Phone Arena
3 milliószor töltöttek le felhasználók fertőzött androidos alkalmazást.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Ezek a Galaxy-k kapják meg az Oreot

Ezek a Galaxy-k kapják meg az Oreot

2018.02.06
| Phone Arena
Kiderült, a Samsung mely Galaxy mobilokra adja meg biztosan az Android 8.0 Oreo frissítést.