Az LG újdonsága mindent visz!

2010.11.29
Címkék:

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta legújabb okostelefonját, amely úgy tűnik, gyorsabb lesz még a Samsung Galaxy S és az Apple iPhone 4 modelleknél is.

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta legújabb okostelefonját, amely úgy tűnik, gyorsabb lesz még a Samsung Galaxy S és az Apple iPhone 4 modelleknél is. Az LG új márkája az Android 2.2 Froyo rendszerű mobilokat takarja, az új LG LU3000 azonban még több is lehet. Az egyelőre csak Dél-Koreában kapható telefon 3.8 colos, 800×480 képpont felbontású, IPS érintőkijelzőt kapott, adott a HDMI kimenet, az öt megapixeles, full HD rögzítésre képes kamera, valamint egy 1 gigahertzes TI OMAP 3630 processzor.

A leírás szerint az LG LU3000 gond nélkül gyorsabb lehet a Galaxy S-nél és az iPhone 4-nél. A tájékoztatás szerint a mobil Európában és Észak-Amerikában is kapható lesz, itthon feltehetően az Optimus családot erősíti majd.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.