Az Apple Watch Series 6 a világ legnépszerűbb okosórája

2021.08.31| 9to5Mac

Miközben a világ megpróbál kilábalni a COVID-19-ből, a globális okosóra szállítmányok 47%-kal nőttek a járvány előtti szintre.

Az Apple Watch vezeti a kategóriát, a Series 6 pedig a legnépszerűbb okosóra. A Strategy Analytics legfrissebb kutatása szerint az okosórák szállítása évente 47%-kal emelkedett, és 2021 második negyedévében elérte a 18 millió darabot, az Apple Watch pedig megőrizte az első pozíciót a globális okosórák piaci részesedésének 52%-ával együtt.

Neil Mawston, a Strategy Analytics ügyvezető igazgatója becslései szerint az Apple Watch-ból a gyártó 9,5 millió darabot szállított le világszerte a második negyedévben, ami 46%-os növekedést jelent a 2020 második negyedévi 6,5 millióhoz képest.

„Az Apple továbbra is a piac felét birtokolja és távol tartja a riválisokat. Az Apple Watch Series 6 ma messze a világ legnépszerűbb okosóra modellje, elegáns kialakításának, kis képernyőn való használhatóságának, valamint egészségügyi és fitneszalkalmazások növekvő portfóliójának köszönhetően.”

Az Apple Watch Series 6-ot tavaly szeptemberben mutatták be az új S6 chip, fényesebb Always-On Display és új vér oxigén-szenzor mellett.

Míg a Samsung csak a piaci részesedés 10%-át teszi ki, Mawston úgy véli, hogy „az év hátralévő részében és a negyedik negyedévben nagyon ígéretesek az újdonságok”. A Samsung Google-lel kötött partnersége révén a Samsung Galaxy Watch4 órák „tele vannak lenyűgöző alkalmazásokkal, amelyek minden eddiginél jobban követik egészségi állapotunkat”.

Ezenkívül a Strategy Analytics megerősíti az Apple Watch Series 7 nagyobb kijelzőjének hírét is. „Eközben az Apple Watch Series 7-et nagyon várjuk, szeptemberre vagy októberre tervezik a megjelenést. A pletykák szerint nagyobb kijelzőt kap.”

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Cuki, lesz iPhone 12 mini is

Cuki, lesz iPhone 12 mini is

2020.09.22
| 9to5Mac
Egy friss Twitter bejegyzés szerint az új, 5.4 colos modell iPhone 12 mini néven fut be.
Csak októberben jön az iPhone 12 széria

Csak októberben jön az iPhone 12 széria

2020.08.13
| GSM Arena
Az Apple iPhone 12 család bejelentésének dátuma és a szállítási részletek nyilvánosságra kerültek.
Ezek az újdonságok a most kiadott watchOS 10.2-ben

Ezek az újdonságok a most kiadott watchOS 10.2-ben

2023.12.12
| 9to5 Mac
Az iOS 17.2 mellett számos új funkcióval az Apple kiadta a watchOS 10.2-t is az Apple Watch felhasználók számára.
Samsung Galaxy Watch 4 és Classic árak

Samsung Galaxy Watch 4 és Classic árak

2021.07.02
| Phone Arena
Friss híreket kaptunk, amiből kiderül, mennyibe is kerül a Samsung Galaxy Watch 4 és 4 Classic okosóra.